see it for urself..
buruk kan?? totally out.. tp rase dia ok gak.. dpt la jamu jiran aku.. dia kate SEDAP KAKYONG SEDAP.. IBU SUKE LIKE THIS.. VERY RICH..
terus rase nk buat lagik 18 bijik.. mak pn kate ok cume cheese on top tue manis sket.. ok, next time buat kurangkan gula.. abah mmg tk makan ssb cheese tue.. dia tekak melayu.. cuit pn idak :)
but the best part is, herman is totally into this.. asik ulang mtk.. ouh im sooo happy to satisfied his tembolok!!
aku kan buat 2 biji.. yg lg sebiji tggl dkt rumah aku.. sat sat tadi, bukak la nk potong buat minum petang..
sekali,
walaweiii elok ajer sarang labah labah tue tk de cacat lgsg.. agak nyer sbb dia tgh sejuk beku kot masa aku bukak tue.. so, dia tk lekat dkt aluminium foil tue..
pandangan sisi.. ouh sungguh lemaksss berkrim..
hahah kek adalah tidak rata.. kl tk potong nampak mcm cheese sungguh menggunung.. padahal kt dalam melengkong.. hahah
kakak ipar aku kate, nk bagi kek naik rata, bila dh taruk dlm loyang tue, hempas 2 kali loyang tue.. jgn la beria-ia naw ko hempas dia.. cukup angkat tinggi sket pastu lepaskan..
bukan stakat 2 kali, aku bg xtra 3 kali lagi.. ttp la tk rata.. dkt kek lain ok plk.. kek nie aje naik membukit.. apesal eh???
adakah sbb aku terover hempas smp 3 kali membuatkan adunan kek mengalami gegaran??
eh, agak agak kl aku open tempahan, ader org nk tempah tak?? auww terpromote plk.. hehe
chiow!!
2 ulasan:
uisshhh
terer nyer akak
kagummm kagummmm
sendiri nk makan yang.. nk tanak belajor la buat.. hehehe
Catat Ulasan