Sabtu, 14 Mac 2009

Akhirnya.. Kini Pasti.. Ku Merasai...

Yarriibbbaaaa.. Andre.. Andre!!!!


Setelah jenuh merayu domba (sbnr nyer lebey kepada memekak di tepi telinga hubby), dan dengan restu, ihsan dan perasaan sang suami yang naik menyampah mendengar tk ado la perkataan lain yg keluar dari molot bini nyer melainkan 'crocs.. crocs.. crocs.. ', finally, tadaaaa!!!!






yeay.. yeay.. design ngan warna nie hubby yg pilih.. aku pn suke gak.. senang nk matching dgn mane2 baju.. memula igt nk amik warna feveret aku, merah.. tp terang sgt la pulak.. ngalahkan warna lampu trapik lite.. tp tadi, sikit ader terkilan sbb hubby tamau ini crocs.. ape da... org nk belanja pun tanak... aku mmg nk belikan sepasang utk dia ngan aku.. alih2 tamau pulak.. ches... tk pe Boo.. nnt kalo ader rejeki, tgg saya naik 48.. (pinjam ayat arr..) kite beli but askar yg awak nengok tadi.. insyallah ader rejeki tuh..

so, lepas nie jawab nyer, aku coti paaaaannnnnnnjjjjjjjaaaaannnngggggg la dari shopping tashot.. so, gunala tashot yg sedia ader smp jahanam...

orait, until next time, chow..

p/s : icam (kl ko bace), misson aku dh setel.. ngko bile???

4 ulasan:

cik_ah82 berkata...

a'ah..herman dh kurus sket..tp perut still nampak..kekeke..
mak ai, banyaknya makan..
kalo gi area ikea tu, maila menyinggah umah org, dokek je tu ha..hehe

Hazlina berkata...

eyh design baru ek yong? how much? owh tp aku tobat pakai crocs..

kalo kita se size konpem aku bg ko crocs aku tuh..

KasihKuAlRayyan berkata...

sarah : Perut tk blh surut... aset i like tuh.. baru cedap pelok.. ngam.. ngam... ddk area mane??

kecik : comfort jer beb aku pakai.. tp masa beli tue mmg salesgal tue advise srh amik besor sket dari saiz asal.. kl pakai 8, amik 9.. so, aku amik saiz 9.. RM139.. rugik lak ngko ngan aku tk sesaiz.. kl tk, free2 aku dpt crocs!!! hahahaha..

Gieyana berkata...

alaa..jelesnyer!