Khamis, 30 Jun 2011

Rindu Seketol

benda yg 1st 1st dlm hidup kite nie, mst kite sayang kan.. tk kire la 1st henpon ke, 1st house ke, 1st car ke, 1st lappy ke.. syg nk let go..

but i have 2 :'(

fyi, since last year, im no longer drive myvi merah yg hebat tue.. sayang tue.. al-maklum la.. 1st car.. almost 5 yrs dgn aku..




-RINDU-


mmg berat hati masa nk jual.. even lame pikir nk jual ke tanak nk jual ke tanak.. sometimes, buat gaduh ler laki bini..


aku tanak jual tp tarzan suruh let go..


kate nyer tgh tade anak, tgh larat baik amik kete besar sket..


mane tau sok sok ader rezeki dpt anak, atleast dh mmg ader kete besar sket.. tk yah nk heboh2 tukar kete lg..


korang tau tau la kan.. for such a little baby, barang dia, masyaAllah, belambak lambak.. beg baju, beg susu, stroller.. perghhhhh..


sehari b4 nk hntr myvi dkt used car, aku ddk dlm myvi 'sembang sembang' dgn dia.. berterima kasih sbb dia aku dpt ke hulu ke hilir merayap..


terima kasih sbb sudi berkhidmat.. kadang kadang buat perangai.. kadang kadang xcident ;p


sedey okeh.. masa nk bersihkan myvi tue lagik la terasa sebak.. rase nk nangeh :'(


tp memandangkan tarzan ader, haruslah kelihatan tough.. kang tk pasal pasal bedarah darah idung aku kene perli..


and hari nk hantar tue, i got the chance to drive myvi for the last time.. herman follow naik kete dia..


masuk jer area shah alam (used car dkt shah alam), air mata aku dh bergenang genang.. sedey la pulak.. aku pegang dashboard pastu mtk mahap..


gile drama kan aku nie??? hahahahaha..


so, harap nyer, dia bahagia la dgn owner baru.. moga owner baru dpt jaga dia dgn baik.. lebih baik dr aku..


sket lg aku nk buat iklan... pasal kete gak.. tp bukan kete aku.. kete tarzan..


chiow!

3 ulasan:

NUR AIN ZULAIKHA berkata...

sedey nyer ='(

eMMe berkata...

yong, my husband dah let go myvi dia, now we used a new car....betul ape yong ckp n tarzan ckp tu...nnt dah beranak pinak (masin la mulut saya..) byk barang nak isi kat dlm bonet kerete besarrrr, hehehehehe...

KasihKuAlRayyan berkata...

ain : huhuhu

emme : hurmm tue la.. pikir1 balik, logik gak..