Rabu, 4 Januari 2012

Less Is More

hari ini mari cerita pasal LESS IS MORE.. tp less is more saya adalah pasal bahan bahan mamam!!!



ape lagi kan kl si razila nie.. of cos la pasal mamam mamam dan mamam.. auwwmm




nie bekfes aku ngan herman pagi nie.. we ols bawak bekal uolsss.. boring makan dkt cafeteria.. asik sameeeee ajer.. pastu mahal nauzubillah plk tue.. bukan sedap pun dowhh..


roti calit planta pastu topap dgn jem stoberi.. adesssss.. layan wa cakap luuuuuu...




nah hamek 3 ketol sorang.. makan senyap senyap.. simple kan?? tk yah nk terketung ketang ketung ketang dkt dapur menyiapkan bekfes..


ko salat salat lipat lipat dah setel ;p



tp menjadi seorang aku, tetap la akan berketung ketang ketung ketang di dapur subuh subuh hadam tue..



sbb nyer??





menyiapkan lunch tarzan.. member nk bawak bekal lunch daaaaa...



aku masak nasi dgn sayur kobis tue ajer.. sambal paru tue, belen dinner malam tadi.. mmg saje buat byk sbb nie mmg lauk peveret pakcik tue..


so, tggl perangat dlm microwave sajor..


aku igt nk gak bawak bekal nasi putih dgn ikan pekasam.. tp mengenangkan aku bawak motor hari nie, KENSEL!!!!


sbb last time aku bawak bekal ikan pekasam, aku naik motor gak.. aku sumbat dalam beg sandang, habis berbau satu beg.. pingsannnn.. nasib rasa ikan pekasam super sodappp..





sila ambil bekal masing masing dan mari lah kite berambus ke tempat kerja (T__T)



maka, sekian saja cerita mamam saya, LESS IS MORE.. simple but kenyang :)



chiow!

3 ulasan:

eMMe berkata...

wow! rajien kamu yong bangun pagi2, huhuhuhu.....syok kalo jadi housemate kamu hehehehhehehe....

cik gObu berkata...

akak mmg idola ku
pg2 dh rajin ke dapur
respek ler

KasihKuAlRayyan berkata...

ateee nk buat mcm manee.. dh bos besar mtk.. kene la buat :)