Selasa, 17 Januari 2012

Petua Melipat Pat Siku Lipat

pernah tak, uols mengantuk, tp kain kene lipat jgk sbb dh bertambun tambun melimpah keluar dr bakul??

demi mengagahkan mata, akhirnyer tewas dan tumbang di sisi atau di atas longgokkan kain??

yahhh tue la yg pernah terjadi pada aku.. tp aku pandai sket, kejap ajer tdo atas kain.. pastu pindah masuk bilik.. tk best woooo tdo berlapikkan sarung kopek dgn spender.. ;p

maka terbengkalailah kain ditengah tengah rumah... besok blh setel..

sejak kejadian itu, kl aku ngantuk, tp kene jgk lipat kain, aku buat begini..



aku lipat kain SAMBIL BERDIRI.. gunakan segala medium yg ada.. iron board aku buat as pelantar melipat.. dh siap, aku susun atas penyidai..

fyi, blk tgh kt rumah tue mmg buat bilik sidai kain.. bilik tue jgk la bilik semayang, bilik menggosok, bilik tetamu.. skang sudah 'up' satu lg.. bilik melipat..

wahlahweiiii multipurpose sggh!!

mmg la mamai2 nk tdo but atleast, aku dpt tahan mata smbl berkata dlm hati JGN LELAP.. JGN LELAP.. NNT JATUH.. JATUH NIE CONFIRM MCM NANGKA BUSUK..



im done is 20 minutes.. wwoohhooooo..


gambar ini telah ditapis untuk keselamatan para viewer.. segala sarung marung telahpun di conteng bg mengelakkan anda semua mendapat ketumbit..


berkesan kan??? lepas habis, kelam kabut cari bantal.. time to ZZZzzzz


chiow!

3 ulasan:

sHiReEn berkata...

ntah ler baper kali dapat ko bertahan lipat kain cara berdiri... hahahaha...ko bayangkan yongg.. aku kena lipat kain 5 orang punya baju.. uwaaaa...... aku longgok depan tv tu.. depan laki aku... jangan nak buat dekk.. lipat sesama.. amboiiiiiii

eMMe berkata...

Ya Allah.. Yong, ape nak jadi la kawan aku sowang nih, masalah aku tak la se kronik ko...hahahha...lipat berdiri aduih, sakit kaki aku yg kurus nih, huhuhuu...

KasihKuAlRayyan berkata...

ngeh ngeh atleast something yg aku blh buat dari terlentang dipertengahan jalan dn tdo.. maka, kain baju jawab nyer, KANTOIII... hehehe