Ahad, 4 Januari 2009

SELAMAT DATANG 2009..

year in year out.. herm.. rase2 nyer, cepat no tahun 2008 berakhir.. tub tub, dh 2009.. babai 2008

tahun 2008 pada aku biasa2 ajer.. tak ader yg istimewa.. itu pd asal nyer.. tp pengakhiran tahun 2008 tue sendiri menyaksikan aku sah bergelar seorang isteri kepada suami yang aku cintai.. setelah 3 tahun menyulam cinta, aku sekarang bahagia disamping nyer... sob.. sob.. sob.. isk.. isk.. itu secara otomatik nyer menjadikan tahun 2008 adalah tahun yg paling bermakna buat aku.. so, enuf wit the romantik mood...

so, aper azam tahun baru korang??? azam tahun baru aku??? i will not kill my husband.. hahaha.. ader ke azam mcm tue?? tk de la.. tue azam main2 aku bile hubby menyakat tahap melampau.. bile itu terjadi, aku daring baik punyer dkt dia and say, "i will not kill my husband.. i will not kill my husband.." and my husband, as usual, senyum kerang... sbb dia tau bini dia nie jenis yg playfool..

azam tahun baru aku (ini real punyer) adalah untuk menjadi seorang isteri yg baik kepada herman.. yg mendengar kate, tk degil.. sume2 la ciri2 isteri yg baik.. yg solehah.. and aku ader menyimpan satu azam which is aku kalo ader rezeki tahun 2009 nie, aku nk jadi mommy.. nk bagi zuriat pada hubby.. so, doakan kami yer tawan2..

aku harap korang sume akan mencapai azam korang pada tahun nie tk kire la aper juge jenis azam berazam korang tue.. so, until next time, chiow...

3 ulasan:

jesnita_ns berkata...

moga azam ko 2009 ko tercapai yong..insyallah ada rezeki tak kemana..yg penting usaha..caiyok..caiyok..

KasihKuAlRayyan berkata...

tengkiu apai.. nie aku tengah berusaha la nie.. tp kne tgg hubby balik dl... sorang2 mane blh.. hehahahaha

sHiReEn berkata...

Aku doakan azam korang berdua termakbul...untuk dapatkan zuriat tahun ni...AMIN....

dan kalau bulan 3 ni baby aku boy lagi...korang pun tolong arr doakan aku join korang sekali lagi....hahahahaha....nak dptkan baby girl...usaha tangga kejayaan.... waalllaaaa...