Rabu, 22 Julai 2009

Bila Aku Kate Aku Nak...

aku mst dpt.. tidak blh tidak dapat..

menatang nie, pagi2 lagi aku dh pikir.. dh set dlm pala otak yg mmg kene beli menda nie.. so, smlm lps habis tolong en. hubby kemas2 barang nk pindah dn setelah perot kebuncitan melampau akibat memakan PIZZA HUT - HAWAIAN SUPREME STUFFED CRUST and SWEET AND SPICY CHIKEN WING, aku gegah en. hubby gie 18.. cari ape??? cari ini...

aku punyer keterujaan mcm org dpt emas time jumper benda nie.. bodoh ape aku nie?? benda aper?? heh.. aku show dl ape penyebab aku nk beli naw benda alah nie..

nie la punca nyer... 2 bijik remote control, 3 bijik hp.. every time nk tdo, aku kene bukak iron board nk ltk menda2 alah nie.. woh.. iron board aku nie, aku tk smp hati nk amik gambar penuh dia.. aku zoom aje.. ganas sgt sbb ade kesan terbakar.. hehehe.. aku suke berangan time menggosok.. stakat nie yg jdi mangsa just iron board ngan suar slack maroz laki aku jer.. ngee.... hampppuuunnn Boo hampppuuunnnn..

nie la yg jadi kl aku ajak para2 remote ngan hp tido skali.. dorang pun sukarela terjun dari katil tk tahan tido berimpit2 ngan kiteorang.. tue tk masuk yang terjun tiruk dari katil dek sepakan kungfu jacky chan kiteorg laki bini... gile terer!!


so, jln selamat... aku beli 'buai' utk depa..

nie la benda nyer.. tk sia2 aku beli RM8.90.. murah kan!!! cantik pn cantik.. of coz aku gantung dkt katil sebelah side aku... senang capai... kl gantung side en. hubby aku, smp habis bateri alarm hp jerit2 pn, dia buat dunno aje.. pekak ape??? alang nk ttp aircond or kipas pn srh aku padahal dua2 remote dkt celah ketiak dia ajer.. nie lagi nk suruh dia off alarm.. jangan la harrraaaaaapppppppppp... chit!!



zoom sket dari dekat..



ish.. cantik jelita wiwit wiwit btol.. pandai aku beli.. chiow!!

1 ulasan:

~zuraiwan~ berkata...

hehehe...pandai2....gantung cm gitu kan...sng..