Sabtu, 10 September 2011

Mimpi Paling Ngeri Of The Year..

bgn pagi nie dgn mata bengkak..


malam tadi, baek punyer aku terjaga lepas tue nangis tersedu sedan atas dada tarzan..


siap tarzan bukak singlet sbb basah air mata kasih bini dia.. dia dok heran tanye NAPE AWAK?? NAPE??

AWAK SEJUK KE?? KEE AWAK NAK KENCING??? muwahahahaha mcm mane la dia blh tepikir aku nanges sbb nk kencing?? hengat umur aku 03 tahun?? haishh :)


pelik kot tgk bini dia buat drama swasta airmata pagi2 buta.. biasalah.. kawin dgn ratu air mata kene la suprise mcm nie selalu ;p

ini semua angkara mimpi.. mimpi ngeri of the year i shud say (T___T)

dalam mimpi tue, aku dgn tarzan BERCERAI.. divorced dlm english education nyer..

seram okeh...

bertekak tekak kiteorg dlm mimpi tue.. sape yg betul, sapa yang salah.. tp yg pasti, semua angkera orang ke-3 and budak tue ada masa kiteorg gaduh.. sit rite next to tarzan..

aku panggil perempuan tue 'perosak rumah tangga'.. and aku tenungggg ajer muke dia.. tp dia tk berani nk pandang muke aku.. yer la.. sbb dh betol salah kau kan.. ader berani nk tgk muke aku??

aku korek2 anak mata kau kang.. eh, terlittle over carried away plk aku nie.. padahal mimpi ajer :)

lepas tue mimpi tue mcm skip.. blh tahan mimpi zaman skang nie blh skip2.. mimpi kau mampu??? hahhaah

dari gaduh2 tue, tetiba mimpi tukar scene dkt airport plk.. ajaib bukan???

time tue aku mcm tercari2 tarzan.. konon nk bg peluang kedua la.. dh name pun cinta mati kan.. tp dia tade.. puas aku lari keliling airport carik..

dkt tgn aku plk, ader surat dari tarzan utk aku.. tk igt sgt isi surat tue ape... tp ader a few pictures and dlm byk2 gambar tue, ader gambar kuih raya kt umah aku nie.. hahahah gile lah!!

tetap la mimpi pun tk tinggal konsep "hari raya hari yang mulia"

tp, perkataan terakhir dlm surat tue yg aku igt and buat aku nangis is

TIADA LAGI KASIH UTK MU.. TIADA LAGI KAU DAN AKU (-_-")

terus aku lari pegi kaunter tanye flite to DUBAI (???) depart plk berapa..

dubai tue... dgn awek baru tue... tk bajet bajet betol la mimpi nie.. nk 'up' ajer..

flite to dubai is at 11am.. aku tk jam (dkt airport kan ader jam besar gedabak kan??), dh pkl 11am.. dan dan tue jgk aku nangis..

dan dan tue jgk aku terjaga, terus carik tarzan dan nanges nanges nanges dan nanges..

bila dia tanye 'NAPE.. NAPE' tue, aku tk kose nk jawab.. kang free free aku kene gelak dgn dia.. sambung nanges lg baik..

last2 aku tetido balik dlm pelukan dia.. rase secure ajer bile dia pelok aku walaupun muka aku btol2 port bawah ketiak dan bulu bulu nyer :).. tk hape... mak tk kisah..

janji kau jgn cari betina lain..


"YA ALLAH YA TUHAN KU.. KAU LINDUNGILAH HUBUNGAN YANG KAMI BINA ATAS RASA CINTA INI.. HUBUNGAN YANG TERBINA ATAS IZIN MU INI.. TETAP KANLAH HATI KAMI TERHADAP SATU SAMA LAIN.. SEMOGA BERKEKALAN HENDAK NYA.. AMIN"

4 ulasan:

iraq2malaysia berkata...

Cool yong...ingat, tu cuma mimpi aje...cuma berdoa aje yg terbaik untuk korang berdualah.InsyaAllah tak ada apa2 yg serius.
*Btw, aku ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada korang berdua.Raya biru sedondon eh?Cun!Ko dah baca entry seram aku ke belum?Lagi horror dari mimpi ko tau!Muahahaha...

iraq2malaysia berkata...

Eh, lupa nak cakap...
Nabilah sebijik macam ko yong!Very the serupa!

sHiReEn berkata...

eekk eelleehh minah ni.. tp sblm tu aku nak tanya.. lawa tak pompuan tu??? ko tgk muka pompuan tu mcm sapa?? ada mcm rozita che wan..?? muahahaha

KasihKuAlRayyan berkata...

mira : tue la.. tp tekejot la jgk.. btw, selamat hari raya beb.. meh la round round kt rumah aku.. :)

comot : gile kau.. cube kl ko mimpi, kau cerai dgn acit.. boleh ko gelak2 bgn dari tdo??? confirm la kau pn melalak mcm aku.. tp muke perempuan tue burok.. hahah