Sabtu, 18 April 2009

Hari Ini Dalam Sejarah..


lihat.. lihat kek ini.. semalam hari jadi nabilah yg ke-14.. besar sudah anak dara pak ajak dn kak miah ini..mak memanggil ke semua anak menantu pulang ke ganggang.. mari kite makan di CHIKEN RICE SHOP.. BUKAN SEKADAR NASI AYAM..
dif-dif terhormat CHIKEN RICE SHOP.. BUKAN SEKADAR NASI AYAM..menu yang telah diorder di CHIKEN RICE SHOP.. BUKAN SEKADAR NASI AYAM.. 1/2 roasted chiken, 1 honey bbq chiken, kailan, pakchoy, kerabu manggo, pai tee, togeh, tofu and nata decoco.. dlm menu tulis, SET FAMILY FEAST..makan dengan sangat2 kenyang okay.. membazir bukan amalan yg mulia..
lihat.. birthday girl juga turut gembira di atas majlis yg dianjurkan oleh keluarga..lihat.. en. adik yang bernama FIRDAUS ~tidak baik menulis nama dgn warna merah.. suwei kepercayaan org cina.. haiya~ juga kelihatan gembira yg jelas dibuat2 apabila menerima bil berjumlah RM***.50
disebabkan nite is still young, berpeleseran di kedai kasut juga dilihat bernas.. saat memegang kasut, en. hubby bisik di telinga.. "kata puasa" ~pelan2 meletak semula kasut dgn wajah persis ayam berak kapur~ cis en. hubby!!!

herm.. sekian.. ouh.. terima kasih kepada en. adik yang bernama FIRDAUS kerana telah menjamu anak tekak ahli keluarga di CHIKEN RICE SHOP.. BUKAN SEKADAR NASI AYAM.. serius HARI INI DALAM SEJARAH.. :)

chiow...

Tiada ulasan: