Selasa, 21 April 2009

Kemalasan..

Yang 1st time ever membawa pekdah yang besar.. syabas betti!!! ~menepuk2 bahu sendiri~


okay... 1st of all, aku tidak tahu apakah name menda ini.. ok.. aku selalu panggil dia roller.. and main purpose beli adalah utk rollkan bulu kucing yg melekat di sofa, baju, seluar dan kadang2 muke.. ~argh!! sggt2 tension~ harga nya adalah RM4.99 jika tidak silap.. jika silap, harap maaf..



kemalasan pd malam kelmarin sgt berbaloi!! mau mencari penyapu tapi...~berat montots mau turun amik penyapu~

roll kan ajer roller ini dkt lantai!! nah!! kan dh sipi2 jadi penyapu dan sgt2 berkesan yer!!


lihat!! semua habuk dn sampah keji telah melekat.. yah!! aku suka.. aku suka!! ~gelak2 besar~ kemudian, aku sudah gian... mau roll di mana lagik ya???



meja makeup jugak blh.. bagus.. bagus.. ~BANGGA DENGAN DIRI SENDIRI~

BANGGA.. BANGGA.. BANGGA.. ~suami musti bangga dgn saya~

chiow!

2 ulasan:

jesnita_ns berkata...

ni roll ko beli ngan aku dulu kt ikea tu ke yong?

KasihKuAlRayyan berkata...

ha'ah... ingat ko lagi ek.. bagus.. bagus..