Rabu, 6 Mei 2009

bodoh ke bodoh???

demi membunuh masa nie, teringat satu kes haram jadah nie..


klinik kerajaan sec. 7, shah alam.. go for medical checkup sbb suspek denggi..  si pelaku adalah seorng ape ntah.. dia pakai jaket ala2 doctor tue.. but im very positif dia bukan tuan doctor..  pendek dn mempunyai wajah yg sgt2 menyampah serta tidak hensem lgsg.. saya akan namakan dia as 'si pend'~si pendek da~


si pend   :   sila ddk..

saya       :   tq

si pend   :   setiausaha yer.. kementerian mane??

saya      :   ha?? ~terpekak la pulak time tue.. blasah... tgh sakit~

si pend   :   setiausaha dkt kementerian mana??

saya     :    ouh.. kementerian penerangan

si pend   :   org kate, setiausaha nie suka ngorat bos... betul ker?? ~saya kira soalan yg dia bg nie bodoh~

saya     :    eh, tk la.. org bodoh jer yg cakap mcm tue.. setiausaha sekarang nie bijak2 semua.. 

si pend :  ~senyum kerang busuk.. maybe sebusuk hati si pendek nie~ org cakap mcm tue..

saya    :   jgn dengar cakap orang..

si pend   :   awak tk ngorat bos awak?? ~kali nie mmg saya confirm cop sign yg dia nie sbnr nya yg bodoh.. tk heran la kl stupid question coming out frm a stupid man..~

saya     :    encik, suami saya 10x hensem dari bos saya.. lg pun taste saya bukan pd org tua..

si pend   :   ~senyum kerang busuk lagi.~


aper pendapat korang semua??? saya rasa en. mamat itew amat cetek akal nyer..  


chiow..





2 ulasan:

aku lah arween berkata...

sememangnya otak dan pemikiran die sempit

tongong tol arr

MKBS Resources Sdn. Bhd berkata...

sebenarnya dia nak ngorat sorang PA ni tapi PA tu tak layan....so dia macam frust sikit la...hahahaha pastu dia sakit hati wat citer kat sumer PA...siot tul mamat nih...wakakakaka. Bagus jawapan ko...mmg bos2 ni ramai yg tua2..