Khamis, 21 Oktober 2010

Kau Seru Nama Ku ~Edisi Sambungan~

amacam?? seram tk tajuk??

jgn potong setim aku.. biar la aku nk buat tajuk menda pn.. aku tgh nk warm up nk berbelog balik nie.. :)

padahallll tatau nk buat ape sementara nk tgg air gula yg aku tenggek atas dapur menggelegak..

so, jom layan belog smbl dengar lagu hindustan di channel Indiabeat.. vah vah vah vah vahhh.. bagaikan terasa rasa shah rukh khan di sisi..

okeh mari kaitkan tajuk dgn isi perut N3 pd malam ini..

korang mst ade name anje anje kan?? kan?? kan?? jgn tipu la.. takkan la mak ko panggil name penuh..

"OOOOoooo siti marjinah binti mohd awang.. tolong buatkan mak ko nie air kopi jap siti marjinah binti mohd awang ooooiiii"

mst la ade name anje anje mcm siti ke, mar ke, marji ke, jijie ke.. paling tdk pun, OOOooo anak awang!!! tue dia!!!

kt sini aku nk setori sket pasal name anje anje aku.. auuuwww mcm korang nk tau kan?? tp mak pedulik ape??? selagi air gula atas dapur aku tue tk mengelegak, sila layan aku..

Noor - name nie, family member ngan closed friends ajer yg panggil.. kire sape yg tgk aku membesar dpn mata dari hingus dok meleleh mak tolong kesatkan smp la dh pandai taruk liptip kt bibir..

hallamakkk.. bateri nk mamfus dah.. ader10 min ajer sblm dia mampos sendiri.. nie baru lah dikatakan maksud POTONG SETIM dlm erti kata sebenar.. dh, esok aku sambung..

babai..

chiow!!

ok.. mari sambung semula setelah terkantoi semalam..

kakyong - okeh name nie pn family members, jiran kelliling rumah ajer yg panggil.. bdk opis ader gak.. esp yg muda sikitttttttttttttttttttt ajer dari aku.. kawan sekolah??? ader beberapa ketol ajer yg panggil aku kakyong.. tue pn sbb dulu2 time sekolah konon geng kamcing gile la.. tp mmg kamcing pn smp ke tahap panggil pn dh macam adik beradik --> kakyong, kak ngah, kakyang, kakde ngan ocu.. habis sekolah, sume beterabur ke mane hala..

yong - ini adalah rentetan dari name kakyong tue.. masuk poli tiba tiba yang 'kak' depan tue jadi ghaib kemane hala tinggal la yong.. smp sekarang lekat name tue.. habis satu kementerian balun panggil aku yong.. smp ader yg igt yong tue name betol aku.. NOOR YONG BT ABD. RAZAK.. apakahhhhh kah kah kah kah.. ape pe pun, aku senang dgn name nie..

RAZILA - kenapa aku capslock name nie?? sbb name nie mcm dh lupus dh.. hahaha teruk ok.. last sekali aku dgr org dok panggil aku razila time form 5.. pastu sume dok yong memanjang..
ader kakak nie tepon opis aku siap tanye YONG, YANG RAZILA NIE SAPE?? BUDAK BARU KE?? hahhaha tiba tiba aku rase terharu.. skang nie ajer baru nk naikkan name RAZILA tue balik.. kl org tanye, aku cakap name aku RAZILA compare dl aku kate YONG..

nora - nie ader sorangggg ajer yg suke naw panggil aku name dia.. kawan aku si zalizah.. mane dia skang eh.. lame btol tk jumper.. agak2 nyer suara dia still mcm speaker masjid lagik ke idak eh.. wakakakaka nie kl dia tau nie, mau lari aligment muke aku kene tampar ngan dia nie.. tapak tgn dia besa wooooo.. :P miss u zalizah..

zila - somehow aku benci btol ngan name nie.. apsal ntah.. aku rase nk ramas ramas ajer mulut org yg panggil aku zila nie.. pn si zalizah ajer yg suke panggil aku ngan name dia.. jarang dgr dia panggil aku razila.. songsang la ko nie..

mel - name nie sempena name MEL -B scary spice girl tue.. pandai btol.. bab scary scary je bg kat aku.. sume sbb time sekolah dl aku join group menari.. aku, azyta, zuria ashura ngan marleena.. tk silap aku utk show hari guru kot.. kiteorg menari lagu Wannabe Spice Girl tue.. tocang rambut dua, pakai baju bareback pastu menari atas kusi kantin sekolah.. wakakaka ko igt tk kak ita? igt tk?? since tat, si zuria tue suke panggil aku mel.. tp kejap je.. tk kose aku nk nyahut..

zara - nie name konon konon gabungan cinta mati punyer name la.. lahabauuuuu.. konon2 RAZILA + ZA ehh ehh tk blh habiskan nnt kantoi.. hahah.. konon nk hidup smp ketua bersama sama la.. pala hotakkkkkk hanggggggg.. tk cecah umur aku 21 tahun kiteorg break (ai becinta dr umur 15 okeh).. so, sempat tua sikit ajer la.. nasib baik tk sempat ke tua banyak.. dh la tk hensem, busuk plk (dh benci mcm tue la kan huwahuwawawauhawa)..

noi - nie takde sape yg panggil aku noi nie melainkan jiran opah aku.. jenuh aku laung tepi tingge aku NOOR (sbb opah aku panggil noor) tetap jgk la dia panggil aku noi.. suke hati la makcik janji makcik dapat supply buah ceri masak ranum dkt saya everitime saya balik umah opah.. noi pn noi.. tp skang blh anggap lupus sbb makcik tue dh pindah.. :)

gonjeng/ rimau : pegi carik balik N3 raya aku yg ader makcik aku melatah smbl bersilat tue.. haaa dia tue mmg panggil aku gonjeng.. tk pn rimau.. eh, maknyah nie, mcm tau tau je ai suke buat cakaran harimau.. erkkkkk.. ;p

stakat nie tue ajer la name2 yg org panggil aku.. in future tatau la kot kot ada yg panggil aku DATIN ke, DATIN SERI ke.. hwuahahahahaha... amin ya rabbal alamin..

kate en tarzan nk jadi DATUKKKKKKK..

dh.. citer dh habis..

chiow!

3 ulasan:

wanna @anak pak ndak bun berkata...

chait kak yong nie..betul2 potong stim org nk baca blog betui la.. hahahha

ita cutevirus berkata...

kakyong,
jgn diingat kisah spesis girl tu... wakakakakka.... spice girl ok!!!
ahahhaha...
ooowwwhhh!!!! baru aku ingat nick ZARA tu!!!!.. ko siap tulis kat buku kan??? time tu aku wonder gak.. pehal la plak minah ni tulis ZARA kat buku die???... sape mamat yg busuk lagi tak hensem tu ek??? adakah haku kenal??? ehehehhehe...

KasihKuAlRayyan berkata...

kak ita : wakakakak spesis girl.. hahah mamat busuk tue?? syuhhhh jgn reveal tk sini.. laki aku baca wooo blog nie.. haha