Isnin, 18 Oktober 2010

Okey Kite Sambung Balik..

aku rase mcm dh lame peram mari sambung semula citer gathering raya.. huwahuwahuwa..

okey, lepas gayat gayat pening2 lalat kt atas menara tue, kiteorg gi jenjalan dkt taman kt bawah tue..

gie tgk kapalterbang sbb anak shireen dari atas menara lagik dh sound PAPA NNT KITE TGK KAPAL TERBANG EH..

sbb apak dia dh keras kt atas tue, yg keluar dr mulut apak dia is OK je.. hahah turutkan ajooo..



tgk.. anak anak la yg plg happy sekali..

nie mmg hebat sungguh melepak di atas meriam!


okeh ini puan jin telah menjadi badang.. astagarafirullahalazim razilaaaaaaaaaaa..

lepas puas angkat kapalterbang dan melepak di ats meriam, kini tiba la masa nyer acara yg ditakuti oleh para apak apak..

yer SHOPPING TIME!!!


mari kite menuju puncak!!! puncak la sgt.. eh, ape name soping complex nie eh??? lupes las names diessss..

ader citer disebalik gambar ini.. si farid yak nie laki si kecik telah mensaiko kepala otak para apak apak yg lain agar tidak membawa kami para omak omak ke soping compleks sbb takot kene 'cukai' kate nyer..

BERANI KAU FARID.. BERANI KAUUUU **petir bana**

tp dlm saiko saiko tue, dpt gak aku belacan RM2.. hahah janji beli.. yg lain, aku baru nk buat body touch ajer, herman cecepat tarik..

KAU DENGKI TAUUUUUUUU..

kendian, lepas jalan jalan tue, perot lapar.. setendet la tue.. mmg dlm plan nk gie makan dkt RADIX FRIED CHICKEN..


lg skalik, kt mane nie eh pai?? yg aku tau dkt maidin ajer :P.. al maklum la.. org buta jalan mmg mcm nie..

nk nk ader org lain yg drive.. toksah kate buta jalan, siap membuta lagik dlm kete!!

RADIX FC nie herman kate dia under tabung haji punyer anak syarikat.. kl herman auta aku, makne nyer aku auta korang gak..

so, no heart feeling kl fakta aku jd auta :P

tapi, sgt la kudus tempat nyer.. time nk order siap cashier tue bg salam sume la.. pakai baju lengan panjang okeh.. tudung labuh okeh..

bepeloh aku nk mengoder.. aku dh la pakai selendang ngan baju lengan pendek.. sebijik rase nk menyorok bawah sinki..

rase dia less salty, less fatty.. ramping gitu ayam dia.. dijamin halal..

tp bg pencinta KFC, tetap la KFC terbaekkk.. :)

lepas kenyang, hati gumbira yariba yariba..

eh, alhamdulillah.. biasalah.. manusia mudah lupa.. same la mcm aku.. senang alpa bila senang sket..

okey, its time to saya gudbye.. dh time challow membawa haluan masing masing padahal kiteorg semua satu haluan saje yakni ke putrajaya.. tu pn nk feeling2 ntah ape2 ntah..

apai yg kene tggl dkt melaka tue, setedi ajer.. keeeee ko happy kiteorg balik pai?? hahahaha..

mmg happy.. infact, tersangat happy.. terima kasih apai sbb sudi terima serangan kiteorg.. inysaallah ader rezeki, kite gathering lagik..

balik, otw singgah leman dawi TETAPIIIIIII..


nie kali kedua aku datang, dia tutup.. dh.. pasni 99% la aku takkan pegi sini lagik..

mencikkkk.. ellehhh bukan sedap nau punnnn ~dengki dengki dengki :)~

kiteorg selamat sampai putrajaya dlm pkl 5.00 ptg mcm tue.. shireen cepat sket kot sbb dia tk join singgah gie leman dawi.. kecik pn cpt smp kot eventho dia singgah same tp kete dia hebat blh pecut 180 perhour so dia smp dl..

kete aku 180 perhour mebi tepelanting enjin keluar.. oleh itew bawak selow selow blh feeling mcm naik kuda padi..

tp mlm tue jgk negara kite dikejutkan dgn tragedi 10.10.10.. ngeri kan.. rase tk sanggup nk tgk mayat yg bergelimpangan tue.. sape rase rase berani, pegi la tgk dkt website OHBULAN..

innalillahiwainnailaihirojiun..

takziah kepada keluarga mangsa.. :(

chiow!

5 ulasan:

NUR AIN ZULAIKHA berkata...

cendol tu xsedap la kak..
org ramai pegi coz biler tambah free..tu je..

nk sedap ade kat pekan semban..cendol kassim(name xkonpem)..yang tu mmg mabeles..di hidang pakai mangkuk besi yang india suke gune tu..ais kisar yg air batu campur tu..bile makan sejuk nyer lamer je..huhu

tulun2 saye mengidam sudah~

jesnita_ns berkata...

yong nama shopping complex kita beli belacan tu adalah dataran pahlawan..

yg mkn RFC tu Mydin..

ain akak tau kedai tu bangunan dia kaler ijo kan..akk penah nmpk tp lom sempat nk singgah...

RozSyah berkata...

salam..sy nk buat pembetulan skit psl RFC tu..sebenarnya RFC adalah di bawah kelolaan HPA..sila rujuk link ini utk lebih lanjut:

http://www.hpa.com.my/hpaic/?cat=13

thanks

KasihKuAlRayyan berkata...

rozsyah : terima kasih yer atas pembetulan fakta.. terima kasih atas teguran :)

NUR AIN ZULAIKHA berkata...

jesnita: haah kak..cube ar torai..mmg layan~