Isnin, 1 November 2010

Test Market

hari jumaat lepas aku ader tempahan.. jeng jeng jeng.. tempahan ape??



yg ini.. 50 pcs of steamed cake with choc ganache topping in cup.. order dari officemate aku merangkap partner in crimes, RAIHANA utk kenduri kesyukuran anak bam bam dia..

sblm dia tempah, aku bagi dia rase sampel dl.. puas hati, baru tempah.. kl rase tk puas hati, tk pe.. sikttttt mak tk kecik hati..

adatla tekak org.. nk nk tekak mcm tekak raihana tue.. tekak jin..wakakakak larikkkkkkkkk!!



sbb kenduri adalah tuk bby, so ai decided to put bebear on top.. biskot adalah biskot cheese..



rupe nyer bebear adalah tk cukup sbb ramai sgt bebear yg injured.. ada yg patah tgn la, patah kaki la.. patah kepala pn ader..

ish ish ish tragissssss.. so, aku larik gie dapur, amik munga plk.. kasik tepek atas tue..



50 pcs gud to go.. mtk2 rai puas hati :)








dan feedback yg diterima dari raihana adalah menggumbirakan.. dia sgt berpuas hati.. alhamdulillah..

so, nie kire N3 promote jgk la nie..

aku amik tempahan kalau ader yg minta or berminat.. kl rase tk yakin dgn rasa dn nk sampel, info insyaallah aku boleh buatkan.. tp preferable yg nk sampel tue area putrajaya saje :)

tue pn kl ramai yg mtk.. kl stakat seketol dua ajer yg mtk, aku tk buat kot.. tk pn, ko tgg la smp ramai yg mtk sampel... senang buat sekali harung.. hahahaha kejam tk kejam tk??

harga?? nnt tgk dkt belah kanan yer atas sekali.. (kl tk hade mean aku blm update lg)..

insyAllah rase sedap :) auwwwww youuu.. aku tk jamin sbb anak tekak dgn tembolok masing masing adalah berbeza..

ok, itew sajer :)

chow

7 ulasan:

sHiReEn berkata...

mana regenyerr......???? yong.. kalau aku nak order bleh tak?? buatkan untuk wedding anniversary aku... 29/11/10 ni.... tp tak payah ler buat dlm bekas kecik ni... buat besor.. bentuk love bleh... background nak color finkkk...

KasihKuAlRayyan berkata...

comot, aku prefer dlm bekas nie dl.. nk buat yg kek besor (idak la besor naw) boleh tp aku tk konfiden sbb aku guna choc ganache.. lagipun aku punyer design tk cantek sgt.. kang kl guna butter cream kang, takot lagik berselepat..

utk aniversary ko nie, aku tk brani.. tp kl utk makan makan saje2, insyallah boleh..

sHiReEn berkata...

ooo okeyy... tp kek ko mmg nampak sedap... takpe takpe.. nanti aku akan order gak kek ko... skrg ni konon aku nak order kek.. nak antor kat opis dia... konon lahh... itupun kalau dia tak ajak aku cuti...

tp diela dah mengidam tgk kek ko ni... ari sabtu ke ahad dia call aku... dia tanya ko jual kek ke... dia tgk dlm fb ko ni ler.. nanti aku tanya dia.. dia nak order tak errkk...

KasihKuAlRayyan berkata...

ouh.. kire ko nk buat seperais la kt dak acit nie eh??

kl dila nk cake tue, ko PM aku dkt FB eh..

ita cutevirus berkata...

yong,
takkan ngan kengkawan comolot nak mahal² kot.. kehkehkeh...
ala, stakat shah alam pon ko nak caj ke???
tak yah ar...

KasihKuAlRayyan berkata...

kak ita, harga tue mmg tue ajer la.. tue pn org lain aku tgk amik rm1.90.. aku sbb baru2 nk buat, tk berani nk charge byk2.. kl kurang lg tk balik modal sbb aku buat on demand, so ader order baru pegi beli barang..

kl kt shah alam, insy aku tk charge.. :) sbb boleh balik umah mak terus :)

ita cutevirus berkata...

ok beb..
kalo aku nak, nanti aku roger ko eks..