Isnin, 22 Mac 2010

Akibat.. Hamikk!!

semalam herman sibuk nk tgk movie..

cerita GREEN ZONE.. ok fine.. jom la.. jom la.. kang nangis pulak..

so, aku biar dia ajer yg beli tiket.. ader la seat untuk show pukul 5 ptg.. time beratur tue pn dh pkl 5.05 ptg..

so, aku ngan herman of cos la masuk lambat sket.. dlm pukul 5.15 ptg kot masuk panggung..

sekali, hamikkkk koooo...

seat kiteorg 3 DARI DEPAN... ouh no.. tis is not good..

perggghhhh... sakit gile kepala aku okey.. rase nk muntah sume lengkap! pakej..

pening shiot bile tgk benda gerak gerak dgn jarak yg dekat.. dh la besar gedabak.. aku tgk subtittle dia pn dh same besar dgn kepala aku.. perghhhhh...

dlm pukul 6.15 ptg mcm tue, aku mmg tk boleh tahan dh.. aku cakap kt herman, aku nk keluar.. dh hbis movie nnt, tepon aku, meet-up kt mane mane..

dari aku BUWEKKK kt dlm tue kang, lagik satu hal.. kl ader baldi tak pe.. dibuat nyer aku BUWEKK dkt org sebelah.. hahahahah.. padan muke!

keluar keluar jer, aku rase mcm nk cabot je kepala aku.. berpinar pinar mcm orang mabok tegok todi sebesen.. pergghhhhh tk blh blahhh...

pegi jamban jap kot kot betol nk BUWEKKK tp angin ajer yg keluar.. hampes! sudah nyer, aku dok terjelepok dkt dpn kaunter jual pop-corn...

mane herman mane????? aku tgh lembik dia sedaappp tgk movie.. geram aku! dia yg buat aku pening pening todi mcm nie taw sbb amik seat dpn skrin... hishhh!!!

tp dia ader cakap la dia nk kuar skali.. aku yg kate tk payah sbb dia nk sgt tgk citer tue.. so, aku rilek jap, bg stabil sume, baru aku kuar..

terus cari booth yg jual jual asam asam tue.. laju jer tgn aku cedok jambu batu.. aku tk makan asam asam nie.. tk suke.. skali kene RM3.90 ader 9 potong dlm tue.. barua btol!

sbb kecur liur, aku beli jgk.. kl dak, jgn harap.. baik aku cacak kan ajer pokok jambu tue kt beranda rumah.. siram hari hari, kuar jambu blh terus petik masuk molot..

tp, sebagai seorang aku, pening todi mcm mane skali pn, kl dh perempuan tue, perempuan jua.. hidung aku nie mcm tau tau jer sedara dia si NOSE tue buat sale.. seterettt ajer aku masuk kedai tue..

tk plk terhuyong hayang.. magic tak???

dn lagik menghairankan serta membanggakan.. dlm masa 5 minit jer aku dh ader dkt kaunter pembayaran.. lihat! mudah kannn!!!



RM30.. cepat wei cepat.. sementara stok masih ader dan diskaun masih 50%..


hahaha.. nk jgk enterprem kaki aku.. sungguh FEWWIT terasa.. ouh, sila hiraukan kaki saya yg berkedut tue.. lupe nk sapu krim anti-penuaan..

herman kuar kuar panggung dering jer kt aku tgk bini dia stedy ajer pegang beg kasut..

padahal kt rumah, dia siap brief aku TGK MOVIE AJER.. NO SHOPPING.. BAEK YANGG..

macho tk bini dia ingkar perintah??? muwahahahaha..

chiow!

3 ulasan:

ita cutevirus berkata...

yong!!!

canteknyer kasut... nak jugek ar...
ko ni, betul ke pening sebab tgk wayang dekat sangat... entah.. entah...

fruitted berkata...

chanteque la kasot itew!
taste kak yong sama la gan saya ehehe! i loike!

KasihKuAlRayyan berkata...

hehehe.. gie beli yang... awak kt putrajaya jer kan.. kyong beli kt alamanda jer nie..

tk hape.. masok keje lepas bersalin boleh pakai.. skang, yg penting, BELI..

blh kite promise promise pakai kasut yg sama pada hari yang sama walaupun diriku sini, dirimu di sinun.. heheh.. :)