Isnin, 22 Mac 2010

Tidak Bertanggungjawab!

aku malas nk stori mori la dari mule aper jg jadi.. aku terus jump ke kesimpulan saje..

meh sini aku nk bg tau..

setakat korang yg baru nk belajar belajar jadi urus setia nie, jgn la menggulupor lebey lebey.. aku yg dh 9 tahun keje dooooook jadi urus setia nie pn rilek ajer..

hakikat nyer, aku nie dh menyampah gile babi buat keje keje keurusetiaan nie.. tp dh arahan, ikot saje... jgn banyak cakap..

nie masing masing menggelupor nk balik la, nk tdo la, nk keluar la, hape la.. bukan aku nk kate salah.. tp kene tempat kene time la senah oi.. mamat oi.. jgn guna kepala sendiri.. jgn pakai redah sajer..

igt sama ko dtg sbb keje.. bukan sebab holiday...

kl dh g2, baik bungkus ajer kain baju ko, gie balik umah dok senyap senyap.. habisss cerita...

nie kene satu kali dlm meting, dh menggelupor bising bising kt luar.. ape igt aku heran??

KORANG YG KENE SMASH TADI, BUKAN AKU.. SO, TAKYAH NK BISING BISING TEPI CUPING TINGE AKU.. AKU ADER BANYAKKK LAGI BENDA NK BUAT DARI DENGAR KOMEN KOMEN SARCASTIC KORANG TUE..

SILA JALANNNNN...

kawan, igt la same.. 1st impression org terhadap ko, dtg dari ko sendiri.. elok cara ko, elok la komen org.. buruk cara ko, buruk jgk la komen org...

senang cerita, sendiri tanggung..

kalo bini nyer baca, sila sampaikan dkt laki korang.. tp kl korang sendiri baca, sendiri mau igt!

chiow!

p/s : lain kali aku pn nk try jgk la ape rase nyer buat mcm yg korang buat.. best ke eh??? time org tertonggeng tonggeng cover ko atas dasar kawan, ko ntah kemane hala..

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

ini musti kes urusetia program mengulor ni ek?? pas tu kene bambu dalam miting.. huhuhuhu... da 9 thn ko buat keje keurusetiaan yong?? aku bulan 4 ni baru setahun... so far, alhamdulillah aku lom penah ngulor la skang ni.. sok² tak tau la... hehehehhe...

ko doa²kan aku jadik baik ek??

KasihKuAlRayyan berkata...

ape lagikk.. pastu kene smash dlm meting, menggelupor.. gasak la.. sendiri carik pasal sape suruh.. aku consider mmg ko mintak..

9 tahun dh kak ita.. heheh jemu dh aku nie.. jgn mengular kak ita.. kesian kt member urus setia yg lain.. percaya ler.. aku dh kene, mmg sakit hati sakit jiwa gile punyer..

kite same same la doa kite jadi yg terbaikkk!!

amin..