Jumaat, 12 Mac 2010

Kerana Kerih Nyer Air..

aloh kassimm.. kerih plk! sori..hypo yg typo.. keruh sebenar nyer..

kl ddk putrajaya, tau la mcm mane keruh nyer air..

stakat peribahasa BUANG YANG KERUH AMIK YG JERNIH tue, simpan ajer laaa...

aku ader peribahasa yg baru.. baeeekk punyer.. TADAH YG KERUH, BIO-AURA JERNIHKAN..

tp mahal nk mamps! tersedak aku nk membayar.. tegolek golek nasik kuar kot idung!

kl bab memasak, redho ajer la guna air paip.. yg part paling seram is bile basuh baju kerja herman yg warna putih..

fuuhhhh... menitik nitik peluh mak nervesss... time masuk mesin, elok warna putih suci murni, jap jap lagi kang time nk sidai dh tukar warna cream gitu... dush! pengsan!

kl buat minum tue, jenuhla aku pn ikot same berebot dkt care4.. org amik 2, aku amik 3.. org amik 4, aku amik 40!

haaammmiiikk.. dasar tamak!

so, mari mencari alternatif lain..

kami laki bini sedang berkira kira, waras dan wajarkah jika beli menatang nie..



gambar adalah digoogle dari pantri opis.. hiraukan meja yg sadis itew.. dh mmg pantri tpt aku nie huduh.. :)

aku tgk kt pasar hari tue, dia punyer promotion lebey kurang RM265 pastu free 50 botol air.. dia anto sket sket dl.. 5 botol skali jalan..

ader sape sape ke yg dh pernah or tgh pakai menda nie??

haih.. chiow!

4 ulasan:

jesnita_ns berkata...

aku pn guna yg cenggini yong..lebih mudah dan cepat..bersih pn iye gak..tp aku guna dr. sukida..ari tu laki aku beli Rm150 jerk..yg jenis stand sendiri..bkn yg letak atas meja..

KasihKuAlRayyan berkata...

ouh.. ok.. yg aku tgk hari tue siap stand.. gambar nie pn sbb aku snap dari pantri opis..

ita cutevirus berkata...

kakak aku yg kt kg baru pon pakai gak...
tp, tak tau la brape rege die..
yg pasti botol tu regenyer 8 hengget sebotol.. ala, kalo ko aku raser seminggu sebotol...
umah kakak aku tu sebotol leh tahan 1 1/2 hari je..

Tanpa Nama berkata...

kasik pasang itu water filter kat main pipe lg bagus utk long term punyer solution