Rabu, 31 Mac 2010

2-tier

aku nie jenis kalo dh berkenan kt mata, tp tk dpt nk beli, mmg la blh letak aku under kategori sasau..

mst tingat tingat, tebayang bayang benda tue.. kt mane aku plan nk letak, nk letak ape.. sume sume la..



benda nie, i tell u.. since dia kuar ajer katalog cosway, aku dh mmg berkenan sgt.. tp dok seriau nk beli cos rege dia RM39.90.. isk isk isk... mau hangit herman kl aku beli..

KITCHEN EXTENDABLE 2-TIER RACK

kl tgk katalog cosway yg smp every mth, tk de lain mst aku survey rege dia kot kot gedebuk jatuh jadi RM19.90 ke...

mmg tk tgg lame punyer.. herman tk kasik pn, aku beli jgk! tp harappppp...

tp semalam mlm, mmg tk blh ditahan tahan dh napsu membeli tue.. mcm nak sangat.... tp takot nk bgtau herman..

saje saje try nasib.. BOO, NK 50 HENGGET..

rilek ajer dia hulur.. sikit bunyi EK OUK pn tk bunyi.. pergh kagummm.. rezeki jgn ditolak.. musuh jgn dicari bebs..

ouh baru dapat gaji.. patut la pakcik tue cool gile hulur duit tk byk tanyer.. .. coba kl aku mintak tue dh 15hb ke atas, mau berpeloh aku bawah lampu jawab soalan..

BELI APE?? BUAT APE?? NK LETAK KT MANE?? RAK YG LAME TK BOLEH PAKAI KE??



akhir nyer.. malam nie boleh tido lena... YES!

ok lah.. nk gie buat nescafe.. ~aiceh mentang mentang ader rak baru.. nk masuk dapur ajer terasa.. auww!!!~

chiow!


p/s : herman nie tatau ape yg aku buat dgn duit yg dia bg semalam.. tgg dia balik kang biar dia tgk sendiri.. aku?? stendby sumbat kapas siap siap dlm lobang tinga kot kot dia laserkan aku kang.. lalalalalalalala...

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

cun ar yong... aku ingat nak beli jugak.. tp umah aku takde kabinet yg nak support benda alah tu... tunggu la aku mekap umah aku....

KasihKuAlRayyan berkata...

praktikal kak ita menda nie.. jimat banyak space..