Khamis, 4 Mac 2010

Kau Ke Sana, Aku Ke Sinunnn

weekend nie, 1st time ai laki bini keluar tinggalkan rumah berasingan, berterabur..

aicehhhwaahhhh.. selalu nyer, one of us ajer.. sorang kuar, sorang jadi penunggu rumah..

dn yg bertuah jadi penunggu rumah tue, selalu nyer akak ko yg bertuah nie la.. sapeeee lagikkkk yg setia dok tenung dinding rumah??? aku lahhh!

tp weekend nie, dua dua skali keluar outstation..

herman gie sabah, aku gie morib..

aku ader retreat, herman ader lawatan tapak projek..

aku gie jumaat, herman gie sabtu pagi2..

aku drive, herman berenang.. eh.. eh.. naik katobang (kapalterbang versi opah aku!)

haihhhh.. balik nie nk kene packing utk dua org, dua beg.. sume kene devide into two.. beg ubat, beg toiletries.. sume lah!!



due beg nie la yg nk kene bahgi jadi dua.. SATU UNTUK KAU, SATU UNTUK AKU.. DUA UNTUK KAU, DUA UNTUK AKU...

beg ubat tue (yg small got bear tue) aku bg pd herman ajer la.. aku cukup dgn vicks and tiger bum ajer dh blh dh.. pening kepala, aku calit jer bum tue kt kepala.. settle...

dia yg 'manja' sket badan dia.. :)

ouh, aku just sms RAKAN COP inform dorang yg rumah aku akan kosong dari sabtu hingga ahad petang.. so, polis blh tinjau tinjaukan rumah..

outstation, outstation jugak.. safety of the house kene jaga...

beringat sebelum terkena! ladies out there, dh jadi RAKAN COP nie ke belum??

bagus tawww... nnt aku buat satu N3 pasal RAKAN COP eh and how to register nk jadi RAKAN COP..

hr nie tk dapek la sbb aku tertinggal brosure and kad dia kt peti ais rumah.. :)

chiow!

6 ulasan:

ita cutevirus berkata...

projek besar nampak si herman tu... sampai ke sabah bagai...

ko tido kat impian morib ke yong??

cik_ah82 berkata...

kite pun gi morib gak..kite akan jumpa awak disana..hehehehe..
huhu..sangat xbesh la weekend ni gi outstation!huhu..

KasihKuAlRayyan berkata...

ita : ha'ah.. best ke tpt 2??

sarah : ha'ah.. huhuuhu.. mencik tawww... sarah drive ke?

ita cutevirus berkata...

ok laaa... nak kate best, takde la best sangat.. tp yong, kalo bilik ko dekat ngan hotel sri morib yang bersebelahan tu, bebaik sket ek... huhuhuhu.. creepy siot sri morib tu...

KasihKuAlRayyan berkata...

kak itaaaaaaa... ko nie jahat la!!!!

pengsan aku takmoh gie mcm nie.. nasib aku bertiga satu bilik..

cik_ah82 berkata...

kak yong, org drive la..pak incik antakan kot..
p/s: tp kan, cam xkena je tentatif nye..sok kan jumaat..pak incik cakap mana sempat kalo kul 1 kena daftar..huhu