Selasa, 16 Disember 2008

Aku je ker?? Korang???

aku dh perasan menda nie lame dh... baru2 nie simptom dia menjadi2.. aku jer ke?? korang alami menda yg same tak???

dari jaman aku bercinta dgn hubby nie, bawak la dh kawin, mmg la simptom2 nie akrab ngan aku.. everytime hubby kene outstation or kene travel jauh2 ker, aku mesti injured.. mesti punyer la.. kl tk luke, tersadung ke, terkepit jari ker, sakit or feeling unwell ke.. mesti la..

same la keadaan dia sekarang.. bile time hubby kne buat modul luar mcm tentera dkt johor hari tue, 2 hari berturut2 aku injured.. satu aku tercocok sisip ikan n the next day aku teroperate jari sendiri.. (gmbr kejadian berdarah tue ader dlm n3 aku..)..

nie hubby gie modul bomba dkt kuala kubu.. nah.. jari kelingking aku tebako kene glue gun.. sakit wooo... pastu hari nie tk semena2 aku kne seseme... semalam mlm elok jer.. hubby kt sane pun kne seseme.. smlm ckp ngan aku sengau ajer bunyi nyer.. hahahahah.. agak nyer kebetulan kot.. aku clumsy sgt agak nyer.. tp yg heran nyer, bile hubby ader dpn mate or dkt ngan aku, elok jer.. tk ado la nk terluke ke, tebako ke, tesadung ke.. ngade2 btol aku nie...

korang ader tk simptom yg same mcm aku?? ke.. aku sorang ajer???

until next time.. chiow..

3 ulasan:

^arween^ berkata...

manja kak yong nie
walaupun nmpk grg :D

tembun berkata...

huh!
saya pun sama
jadi beremosi
ntah pape lah
but u so manja-manja erk?
hehhehe

KasihKuAlRayyan berkata...

arween n tembun: nk manje2 ngan sape lg yang oi kl tk laki sendiri.. kang kl manje2 ngan laki owang kang, kontroversi pulak.. lagi adegan tarik2 rambut...