Isnin, 15 Disember 2008

Pening..

hadoi.. pening la kepala wotak aku... PELAMIN SAPE NK BUAT????? hhuhuhuhu.. kakak yg setup kan pelamin mase aku nikah dl tk blh nk buat according tue contoh yg aku bagi tue.. huhuhu.. lgpun kelengkapan dia tk complete.. kerusi pun tk ado yg mcm aku nak..

aku dh tanyer dh dkt satu abg nie.. tp dia mmg pakai fresh flower jer.. aku tk berkenan sgt nk pakai fresh flower.. aku prefer artificial flower sbb tk payah risau psl bunga nk layu.. heheheheh.. harga nyer blh tahan la jgk.. over budget tue...

so, aku peningggggggggggggggggggggg..............

until next time.. chiow...

3 ulasan:

Hazlina berkata...

yong aku pakai fresh flowers.. ok la dia x cpt layu..

bkn dlm set mak andam aku la.. mak aku nk pakai fresh flowers aku ikutkan ajek..

cina tuh hntr ptg kejadah dkt maghrib aku nk nikah pas isya' gitu la.. smpai esok sanding pun dia ok lgk la..

ha'ah gmbr kawen blah rumah aku tuh aku x publish dimana2..tgk bila snang aku ltk kt fb bg ko cth..

kawen mmg memerlukan duit yg byk tp monet dia alahai sekejap sgt!

Hazlina berkata...

mana dtg monet pulak nih.. *moment

KasihKuAlRayyan berkata...

kecik.. aku mmg tk gemor sgt pakai fresh flower nie.. a[er sbb ntah.. maybe aku takot dia layu kot.. aku nie kan -tive thinking sket... hehehehe.. yg pelamin aku nanyer tue, dia mmg gune fresh flower.. tk pakai artificial flower.. tp harga nyer.. blh tahan la.. aku blh jer.. tp mak aku la tk kasik.. kate nyer membazir jer.. so, aku dh dpt dh org nk pasang pelamin.. mtk2 nyer, cntik la pelamin aku..

letak gmbo dlm FB.. blh aku nengok.. ko dtg tau.. aku nk alamat..