Ahad, 14 Disember 2008

Haa????

Haa?? Ye ker???

semalam jumper hubby dkt intan.. keluar berfoya2 dkt One Utama n then gie hospital selayang sbb brother in law aku msk spital sbb denggi.. petang anto dia masuk dlm intan balik sbb pagi2 nie (ahad) dia ke Kuala Kubu utk modul bomba pulak.. seminggu beb.. habis la hubby aku.. main ngan api.. ala2 stik well done gitu..

so, balik dari spital selayang smlm, dlm kete mcm bese la.. borak2.. tp smlm mood dia tk baik sket so dia byk senyap dr bercakap.. acc bkn smlm jer mood dia down tp the whole week.. ader prob kt dlm intan.. herm.. sian hubby..

dlm borak2 tue, terkeluar la statement dia, yg aku nie degil tk dgr cakap dia.. degil.. uiks.. tersentap makcik nyah.. yer ker?? ader la sket2.. tp tue pun bkn aku tk dgr ckp dia.. its just aku bg pandangan jer.. tp bab degil tue, mmg tk dpt dinafikan.. mmg aku nie sket ader keras kepala..

Boo.. yer ker saye degil tk dgr cakap??? okey la.. saya dengor la ckp awak lepas nie.. sowi ek..

until next time.. chiow...

2 ulasan:

cik_ah82 berkata...

kak yong, hubby org pun slalu ckp org degil ya amat..kadang2 org nafikan, tp bila fikir2 mmg betul pun..tp betul la kan, kita x rasa benda tu degil sebenarnya, cuma memberi pandangan dari sudut berlainan..hehehe
p/s: kak yong, nape dorang kena ikit modul bomba la, tentera la..heheh

KasihKuAlRayyan berkata...

btol.. kyong sokong.. bkn degil tk dgr cakap sbnr nyer.. bg pandangan jer.. nk terima, ok la.. tk nak kalau, ignore la kan.. agak nyer dorang rase kite disrespect kt dorang kot.. ikot kan ajer la.. dh name pun suami.. heeheheh.. bkn modul tentera ngan bomba jer.. lps nie ader modul OBS, polis ngan prog anak angkat lagi.. heheheheh...