Jumaat, 19 Disember 2008

Minat Terbaru.. Makin Menjadik jadik...

ish.. ish.. ish.. makin aku tanam azam nk menyimpan, makin menjadi2 pe'el aku.. pecaya la.. bkn aku tk try control.. tp membeli nie mcm bagi ketenangan dan kepuasan pd aku.. aku rela la berlapor dari tk dpt menda yg aku nk.. bkn aper, kl dh nk gile punyer, tp aku tk beli, jawab nyer, terbayang2 la kt mate aku.. sooner or later, aku mesti beli punyer.. tk blh tidak..


baru2 nie aku dpt aim baru.. tudung ala2 eikin tue.. walaupn aku tk suke sgt si eikin ngan mawi tue, aku pedulik aper?? tudung tue cantik n comfort.. mule dgn sehelai aku beli dkt amcorp.. best.. pakai sarung jer.. tk payah nk gosok2.. but have to be xtra careful dgn tudung nie esp bah dpan tue.. takot kemek.. ogkos nyer?? jgn cakap la.. hot cake beb.. setendet la tue..


so, smlm aku gie mencari lagi.. igt nk beli selai jer.. tk sangke terembat smp 3 helai.. huhuhuhu.. mcm aku ckp, tk beli nnt terbayang2.. so, aku beli 3 skali.. nie kl laki aku dpt tau nie, masak.... tp utk dia jgk aku tukor2 pesen nie.. tk la dia kate same je pesen tudung aku dari dulu, kini dan selame nyer.. yer dak korang??? lelaki nie mmg.. komplen jer.. tk tau yg kite nie buat utk cantik dpn dorang jgk.. btl tk para2 isteri di luar sana???


sila la nengok hasil daripada sikap meroyan aku smlm..





yang merah, unggu n biru tue aku beli smlm.. ujung belah sane tue, yg 1st aku aku beli.. :P



pandangan atas..


ha.. nie aku nk fokus pd cadar katil.. nie pn minat terbaru aku.. membeli cadar.. tp tk sekronik tudung.. nie blh kontrol lagik..


aku lebey suke beli yg 100% cotton punyer.. selesa.. tp kl basuh, kedut 1000.. aku mmg la gosok.. rimas aku nengok kedut2 g2.. aku ader aim satu cadar nie.. patern dia serius notti.. playfull giler.. bln dpn la aku beli.. dh dpt nnt aku post gambor dia dlm blog nie.. tgg..

until next time.. chiow...

5 ulasan:

MKBS Resources Sdn. Bhd berkata...

Yong... aku berkenan la...ko kasitau aku kat mana ko carik tudung2 nih..ahahaha

KasihKuAlRayyan berkata...

beb.. aku beli dkt giant sek. 13.. tajuk booth dia 'faiz collection'.. cantik2 tudung kt situ.. n of cos, blh tawar menawar..

jesnita_ns berkata...

bape hengget yong?

KasihKuAlRayyan berkata...

yg itam tue, 50 hengget, yg merah tue, 20 hengget, yang purple tue, 40 hengge n yang biru tue, 60 hengget.. ko kire la sume brape.. tk kose aku..

jesnita_ns berkata...

dekat 200 tu yong..gile arr ko..meh sedekah kt aku selai..hehehe