Khamis, 4 Disember 2008

Bahana Tak Pegi Lunch...

Cis!!! kalo ku tahu... baik la aku pegi lunch...

sbb tk gie lunch, aku ngan rai gie amcorp mall.. tp ader sorang makcik nie, dia dh tau aku dok aim parking tue, dgn selamba babi nyer dia amik parking tue.. dh la ko tue gemok gendot!!! ko igt ko bawak mercedes tue dh cukup hebat.. S**t punyer makcik..

last2 aku park dkt lrt taman jaya.. tgk tue betapa bersungguh nyer usaha dn tekad aku nk gie amcorp mall.. ader tujuan okey.. sila scroll bawah..

TADA!!!! yea.. yea.. tashot.. tashot.. aku mmg nk cari kasot utk sanding nnt.. mak andam suruh aku cari kasot sendiri disebabkan saiz aku spesel sket.. dh survey tpt lain tp mcm tk menarik.. teringat kt amcorp ader kedai kasot.. nasib ader yg berkenan di hati.. peewwwwiiiittttt!!!

sila posing ke kiri sket kasot.. ewah.. ewah.. cheh.. cheh.. cheh..

si rai buat permintaan sadis kat aku.. dia srh aku tunjuk kasot yg dia beli dlm blog aku.. tk letak kang, meraung pulak.. aku byk lagi keje lain dr nk memujok dia..

Muke 2 orang PA yang dh jatoh bankrup lepas soping tashot.. rai cemek lebey sket pasal tashot dia lg mahal dari tashot aku... hahahahah.. aku menten sbb dh bese jatoh bankrupsi.. heheheh


korang pecaya tk dlm jaman moden nie, ader org pecaya amalan geget kasot nie.. ha.. nie la orang nyer.. geget.. geget.. mane tau blh kenyang bawak ke malam...

aku ader beli satu menda lagi... tp nk kene pakai br shantek.. nie aku terpedaya dek si rai la nie.. dia tukang sorak.. kan aku kate aku nie mudah terpengaruh dgn anasir2 yg kurang sehat.. so, tgg N3 besok...

chiow!!!

4 ulasan:

raihanna berkata...

gle kentang kak yong..len kali xnk ikt kakyong soping lg..sob sob

KasihKuAlRayyan berkata...

sapa suruh beli.. tk suroh pung.. vitagen 3 sepoloh hengget..

DD berkata...

alah..dh mmg korang ni gle soping..
tmbh2 skrg ni mega sale..mega la duit korang ek...

KasihKuAlRayyan berkata...

sadap la didie!!