Sabtu, 13 Disember 2008

Perintah Berkurung..

setat malam semalam dgn rasmi nyer aku memerintahkan diri aku sendiri supaya berkurung.. nk tau sebab aper?? nk tak nk, rajin mls, aku mmg kne setat projek nie.. buat hantaran.. huhuhuh.. buntuh pala otak aku nk buat mcm mane.. bese la kl aku, aku suke yg simple2 jer.. nie pun dh kire lmbat setat nie.. dl time tunang, 3 bln sblm actual date aku dh setat buat dah.. al-maklum la.. buat sorang.. since dh lmbt setat, mmg aku kne double up kan lg usaha.. pagi, ptg siang malam.. kl blh tdo pn pegang glue gun 2.. :p.. patah la pinggang aku.. kebas b****t aku ddk lelame..

smlm, lps balik dari berjoli katak dgn rai n pijah dkt ikea, aku terus gie kedai feveret aku kt sec 18.. beli bunga sket, polisterin sket.. nk buat dummy jer dulu.. blk umah, mandi manda, trs aku dok bersila dlm bilik.. smp ke 1.30 pg ler.. tue pasal aku liat bangun tdo ini pagi.. :)

nie pn br setel buat hantaran.. dpt la 3 jenis yg dh siap nyer.. at the moment, persetujuan nyer 9 balas 11 (time nikah dl tk bwk hantaran).. esok la aku smbung.. tk larat dh.. smp melecur jari kelingking aku kne glue gun tue.. sakit wooo.... cabaran.. sobar.. sobar.. nk buat mcm mane..aku bkn tergolong dlm golongan hartawan jutawan nk bertempah2 nie.. mane blh buat, aku buat.. lawa tk lawa, ader aku kesah??? tp aku rase lawa la weh... hehehehe.. yakin.. yakin..

gmbar pembikinan tk bley tonjok.. tk suprise la kl dh publish dl gambar hantaran.. tgg la lepeh 25 januari nnt ek.. aku kasi post dlm ini blog.. kl nk tgk secara live, jgn lupe dtg kenduri..

so, aku nk naik beradu.. until next time, chiow...

2 ulasan:

DD berkata...

ooooo..pg ikea tk ajak..tk nk kwn la mcm ni..merajuk dh..

KasihKuAlRayyan berkata...

hallu... yg hari tue amenda.. yg kate nk tdo tue.. yg suruh amik kt apuri tue.. blasah kang...