Selasa, 2 Disember 2008

DIET????

nie la.. kl geng2 poly aku baca nie, mampos aku kene gelak.. nie la azam aku yg dari time blaja smp skang tk terlaksana.. NAK DIET.. ha.. gelak la.. aper tgg lg.. gelak.. gelak.. hari tue mase nk nikah dl, ader jgk aku diet.. time tue bulan pose.. aku avoid mkn nasi dlm kuantiti yg banyak.. ader la jgk perubahan... tk nmpak la babat gile kentang aku... hahahha..

nie lps nikah hr tue, selera aku mmg melampau2.. asik nak mengunyah jer.. bese la.. senang hati beb.. so, aku nk buat preggy test dl kot2 ngandung ker.. period aku tk dtg2 nie.. so, dh compom tk ngandung, baru la nk setat diet.. atleast smp time aku nk sanding nnt.. nmpk selim melim ye dak???? tk la nmpk bulat jer muke aku... :P

key.. untill next time... chiow...

6 ulasan:

sHiReEn berkata...

kakakakaka..hahahha...hehehehe.. okey..okey...tarik nafas dulu...tarikk..lepas...tarikk... lepas... ok tu jer dari aku setakat ni...nak gelak balik....kih kih kih... sekian...!!!

sHiReEn berkata...

eehh yong... ko dah baper ari lewat period ni?? ko rileks dulu... jgn nak makan ubat diet sebarangan... setengah orang tu.. tak nampak lagi guna tester kid tu.. sekurang²nya tunggu ko lewat 2 minggu..

jesnita_ns berkata...

muahahhaha..yong..gelak guling-guling aku kt sini..tp sebagai sahabat..aku sentiasa bg semangat kt ko ..so yong caiyok..caiyok..
p/s : cepat arr skit buat test tu..tak sabo nk tau ko peknen ke idak..

cik_ah82 berkata...

kak yong dh wat test eh?kalo period tak datang tu, tggu la dulu, mana tau nnti kot2 ada..period kak yong every month tetap eh?

KasihKuAlRayyan berkata...

shireen: hampeh ko.. meh aku join gelak skali.. uwarghkahkakhkakhkahkakhk!!! (lagi kuat dr ko)

apai: chis!!! ko pun join dak comot jgk.. hahahahahahahhahaha..

sarah: dh buat dh.. mmg blm rezeki.. sarah dh ader dh??? kyong period mmg tk tetap.. suke2 dia nk dtg, suke2 dia tk nk dtg.. heheh

mamaputeri berkata...

pai..aku pun gelak guling2 jugak nih..tak tahan tak tahan..hahaha..