Isnin, 17 Mei 2010

CROOKS ARE NOT ALLOWED HERE

ok guys.. mcm nie la eh..

CINTA ITU DIA nie aku buat just for fun.. yer la.. tgk org lain ader blog, aku pn tingin gak merasa ader blog.. baru blh test skill menulis..

and aku tulis ape yg aku rase.. ape yg aku terpikir nk tulis.. ape yg aku alami let say pg tadi aku gie klinik amik darah sakit wwwwwooooooooooooo.. tanyer herman sbb dia yg kene cubit ngan aku td time nurse tue masuk jarum kt tgn.. :)

paham tk?? things like tat.. and thru CINTA ITU DIA jgk la aku jadikkan dia medium tgh untuk sampaikan ape yg aku rse tk smpai hati nk bgtau kt dpn dpn muke org tue.. sbg contoh N3 pasal KEPANTANGAN AKU..

itew contoh terbaik yer.. org tue baca ke idak, lantak.. tp aku puas dpt meluahkan ape yg aku rase.. tue ajer..

and aku tk pernah PAKSA sape sape baca CINTA ITU DIA.. nk baca, baca.. lgpn blog aku nie pn, aku percaya bukan la femes naw mcm blog REDMUMMY, blog HANIS ZALIKHA, blog KASIHALEEYA or wat so eva..

nk comment pn, baru baru nie ajer aku bukak dkt TANPA NAMA.. setting sebelum nie aku kunci pd anonymus nie.. sbb aku blh tgk sape yg dok comment2 kt N3 aku.. tp pecaya la.. tk banyak pn yg comment..

tp sejak aku bukak comment dkt anonymus nie, ader satu makhluk nie aku pasan mcm tk puas hati.. kl dia org yg same, makne nyer dh 2 kali dia tggl comment yg kureeennnggg sket.. tp lantak la kan.. dh tau tk suke, yg dok baca kenapa???

ader aku suruh??? tkkan.. tk yah la tue pn nk suruh aku ajar.. cammon la.. LAME okehhh..

ape ape pun, aku tk kan padam comment dia yg dkt N3 aku.. aku bukan la jenis yg menggelupur tk tentu arah.. maybe sakit hati siket tp ape ader halll.. nasib aku tatau sape dia..

lgpun, aku tk boleh la nk puaskan hati sape sape yer dak?? sape sape ader blog paham kot bile blog kite ader org yg tk suke tp dok gatal tggl comment pastu dok gatal baca lagi dan lagi dan lagi..

sakit kottt...

ok la.. to this anonymus, ini bukan N3 carik gaduh yer.. kl baca N3 nie, sila jgn dtg membaca lagik yer.. maybe anda blh remove CINTA ITU DIA dlm senarai favie anda?? ~eh, aku terperasan di situ.. mesti anda meluat kan..~

tp kl dh anda nk dtg membaca jgk, sape blh larang kan.. mcm aku blh pantau sape sape yg blh baca CINTA ITU DIA kan...

so, kesimpulan nyer CROOKS ARE NOT ALLOWED HERE.. :)

chiow..

9 ulasan:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

betul tu...tak suka tak yah la baca kan3...sy setuju sgt2 ngan entry nih..huhu

fruitted berkata...

yezzzaaaa.. crooks are sooo not allowed.. sy pon cam kak yong gak meluahkan perasaan di ati ini secara maya gitew ehehehe!

ita cutevirus berkata...

yong, itulah antara insan² yang dengkikan kejayaan kau... abaikan la...

Tanpa Nama berkata...

kejayaan?

Tanpa Nama berkata...

LAME okehh..sukati a nak baca ke nak komen ke.dah nak blogging kena la tempuh semua ni. kalau tak nak tak pyah blogging. balik2 LAME okehh..LaMe Okehh.

~~Happy Blogging~~

KasihKuAlRayyan berkata...

kak ita : berjaya buat blog maybe.. hehee.. boring boring blh baca yer dak?? kenangan aperrr..

queen : hehe tp dh nk baca nk halang mcm mane yer dak.. still adore ur kids la sayang.. cute bangat!

fruitted : same la kite.. kang cakap dpn2 kang, tk dorang yg nangis, kite yg nangis.. haha.. kan.. kan..

KasihKuAlRayyan berkata...

tanpa nama : hai.. anda datang lagi.. well... can't resist kan nk baca blog saya.. anyway, happy reading yer.. senang senang komen la.. SUMPAH TAK MARAH.. :)

MY HEART berkata...

Yong,

Aku faham perasaan ko yong.. aku pun pernah alami macam yang ko alami... tak suka blog kita tapi gedik datang blog kita kan..

takper yong, biarkan dia dengan labu2nya.. ko teruskan menulis apa saja ko nak tulis. dah nama pun blog ko bukan blog dia... kalo berani sangat tunjuk arr diri sendirikan?? baru best...

KasihKuAlRayyan berkata...

babe : btol beb.. aku setuju bab TUNJUKKAN DIRI tue.. agak agak dia berani tk???