Jumaat, 7 Mei 2010

Ini Bukan N3 Lucah

ok.. bertenang yer.. nie bukan N2 bersifat kelucahan..

lame gak aku pikir nk buat ke idak N3 nie.. kl buat kang, org kate aku lucah plk.. aku bukan la melucah tk tentu pasal... gile hape..

ala.. dirty talk manje manje jer.. tue pn yg rapat ngan aku jer..

ok. 1st boss aku ader ajar satu menda kt aku.. time tue tgh zaman org gile seks bukak suar depan org pompuan..

and benda nie pn penah jadi kt aku sendiri.. tk silap aku, time tue aku form 3 rase nyer... dkt perpustakaan shah alam..

sape sape yg familiar kt library tue mst tau ader jalan short-cut nk ke library ikot celah celah MBSA punyer building.. tk jauh n redup ajer tpt tue.. tp sunyi sket.. kl nk lalu situ, aku make sure ader member sekali..

tp satu hari nie, jumaat petang kot lps abis school, aku ngan member aku gie library utk berdating.. eh.. eh.. tk la.. buat buku scrap.. dl kan femes buku scrap nie.. cikgu pn asik asik buku scrap.. asik asik buku scrap.. muntah aku..

time nk balik tue, lalu la jalan short-cut.. mmg la sunyi sbb jumaat kan.. elok lak time kiteorg balik tue, time pejabat blm habis.. berganda ganda la sunyi nyer.. kl tk, nampak la jgk org balik keje ikot jln short-cut tue..

tibe tibe kiteorg nampak satu mamat nie berdiri tegak tepacak dkt satu tiang.. tp lantak la kan as long ko tk kacau aku..

tp makin dkt, makin la nampak.. rupe rupe nyer, seluar dia dh terlucut ke paras peha okehhhhh... tk pakai spender plk tue.. maka, ternampak la 'anaconda' nyer.. aku ngan kawan aku terfreeze jap sbb dpt tgk free show.. cilaka mamat tue..

ape lagi, pusing, terus pecuttttttt la.. nasib dia tk kejar.. lepas kejadian tue, aku mmg seriau nk lalu situ.. kl lalu pn tgg mcm org ramai or dgn member member yg lebey dari 5 org..

kl terjumper lagi, blh ramai ramai kenduri pijak pijak 'anakonda' dia.. confirm dia takde keturunan smp mati..

ok.. bebalik pd ajaran bos aku.. dia kate...

kamu yong, kalo ader jantan bukak seluar depan kamu, jangan pulak kamu lari..

nape bos?? eihhh tkkan nk tengok pulak.. takot la..

tk payah.. kl kamu larik, lagik dia suke nunjuk nunjuk k*t* dia tue..

habis tuh!

kamu cakap jer.. LA BANGGGGG... BESOR TUE JE KE BANG???? ISH ISH ISH.. confirm dia malu tarik balik seluar dia ke atas..

hahahahah..

blh tahan jgk kan idea org tua tue.. blh pakai jgk kan.. tp berani ke???

gulp!!!

hhahahaha

chow!

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

wei, aku pon penah kene gak kat situ.. memang seriau gile wei.. time tu aku sensorang.. gi library, pastu nak gi tuisyen kat kompleks.. time nak gi tuisyen tu la ade mamat tu londeh kan suar die.. tp kan yong, yang aku tak leh lupe, mamat ni keturunan monyet (banyak bulu)... can u imagine what i saw???? ahahahahah!!

KasihKuAlRayyan berkata...

OMG.. ko punyer pengalaman lagi teruk gile.. atleast aku tgk ajer suar dh pecut tk smp tgk bulu ke hape ke.. OMG kak ita.. freaking gile okehhh..