Rabu, 12 Mei 2010

Mode Bersabar Paling Dewata



baju nie aku beli utk herman time birthday dia tahun lepas yg ke 30.. aku suke tgk dia pakai kemeja nie coz nampak sweet alolololo ajer..

so, hr sabtu lst week, time sidai, aku sudah nampak daaa..

jap eh..



jap eh bg yg clear sket....


BELOBANG okeh.. BELOBANG.. BANG.. BANG.. BANGGGGGG... sakit jiwa aku....

nie sume bahana abu rokok la nie.. aku rse mcm nk campak ajer tuan punyer baju nie ke bawah.. dgn rokok rokok sekali aku deshum kn ke bawahh...

sabar.. sabar.. sabar... rilek.. lek.. lekkk..

bile ditanye sengih sengih smbl cakap SAYE DH AGAK DH AWAK MARAH PUNYER...

agak agak taun depan ko nk tak baju bandel yg mcm roti kirai as besday present??? lobang sane lobang sini???

bukan ader beze pn.. baju yg aku bg pun akhir nyer belobang jgk kan...

geram rase mcm nk gie soping jer!!!!!

eh... eh...

chiow!

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

hahahahah... alahai yong... gitu la gayenyer kalo perokok tegar... cam ayah aku la... baju berlobang sane sini... adess...

KasihKuAlRayyan berkata...

hahah yer ker.. sakit jiwa tgk baju belobang lobang nie.. dh brape helai dh.. sok sok aku koyak jer baju dia terus.. ganas!!!