Isnin, 14 Jun 2010

Lagenda Budak Setan..

seminggu okeh pujuk herman nk ge tgk lagenda budak setan, finally, sabtu tue dia agreed nk gie tgk..

demam demam, blakang citer.. terus booked tiket pukul 12.45am punyer show..

nape lambat?? herman nk gie tgk bola dl kt kedai mamak.. tk pe.. tk pe.. gie la yang.. gie la.. enjoice!!!!

so, bola habis dlm pkl 12am, herman amik aku, terus gie alamanda.. tue untung nyer rumah dkt dgn panggung wayang.. pukul 12.15am pn blh rilek2 lagik.. :)

since dh smp sane tecepat **herman igt show pkl 12.30am**, kiteorg masuk la jap dlm pusat game dkt alamanda tue..

JOM MASUK TP TGK2 JE LA.. TK DE MAIN EH.. **sesambil daring kt aku ~~perhalll~~**

sekali tgk.....








yer adik adik.. nie la yg kite namekan 'TGK AJE'..

okeh tgglkan herman dgn bola jaring nyer.. score pn dpt 26 bijik jer pastu tk puas hati.. lantak ko la..

nie la yg jadi bila dh tua tua baru nk masuk game center.. :P

LBS - mcm mane eh nk cakap?? dr yg org citer2 mcm best gile gile.. tp aku rase mcm biasa biasa je.. baca buku dia lg best kot.. ader missing part tp tatau kt mane :)

herman lgik best... siap komen KONTI LARIK LA.. **refer tue subang tinga ayu kot.. one side, dia pakai dua subang, bila side lain dia pakai satu subang plk.. aku tk pasan.. herman la..**

okeh.. sedey mmg la sedey sket citer tue nk nk time ayu kene kawin paksa dgn azmi.. yes, lisa bawak watak dgn baik nampak gila dia suffer nk tgglkan kasha.. aku nangis?? genang genang air mata jer..

gile nk nangis.. herman kt sebelah woooo.. kang perit tinge aku kang..

pastu part ayu kene bantai.. perghhhhhh.. mmg que bagi btol2 okeh.. melayang layang ajer aku tgk lisa tue kene tibai..

pastu yg jadi penganti ayu lepas dia accident (buat pembedahan pastik).. minah tue punyer suara mmg 95% dkt same ngan lisa punyer suara..

ke dia buat VO tindih suara dia dgn suara lisa?? aku rase tk..

FUISHHHH... LEPAS TUKAR MUKE, TERUS KUAR MUKE ANAK MAMI LA..

DIA BAGI CATALOG LA NK MUKE MCM MANE SBLM BUAT PLASTIK SURGERY TUE..

HAHAAHAHA..

ampunkan lah komen herman tue..

herman kt sebelah???? kejap kejap dia tgk aku.. kejap kejap dia tgk aku... aku malas nk layan sbb dia buat muke KAN SAYA DH KATE CITER NIE TK BEST..

tok sah dulik kan dia sbb dlm hati dia mane ada taman..

out of 5, aku bagi 3 la..

tue pada aku la.. korang gie la tgk.. tp baca buku best lagi.. :)

ok chiow..

ps : OST dia ttp la best... tk kira la Gio ke, Fili ke yg bawak.. menusuk nusuk je masuk ke sanubari...

4 ulasan:

MY HEART berkata...

yong,

dia tindih sore. ada kuar statement dalam sot kabar.. dak tu nama shikin.. dia kata terpaksa guna sore lisa surihani katanya...

aku tak tengok lagi sebab rasa cam tak worth it je tgk cite melayu kat pangggong. lagi satu ramai yang cakap citer ni tak best. ntah le.. nanti datang roh keteringinan aku.. aku g le kot...

betol ke tak best yong?

KasihKuAlRayyan berkata...

ouh ye ke.. aku igtkan mmg sore dia..

beb, aku syorkan ko tgg raye jer la.. tk yah la.. baik ko gie tgk shrek ke, a-team ke, karate kid ke..

sHiReEn berkata...

Yong...

aku pun rasa citer ni tak ler best sangat... sbb dia matikan watak Lisa.. bukan matikan watak ler.. dia tukar pelakon.. sbb aku suka lisa ngan farid.. mcm serasi gila... lepas tu dah tak best... feeling aku pun dah tak best.. hehehe... smlm aku pi tgk.. ptg tu aku sambung karate kid plak... karate kid lagi best.. hehehehe

KasihKuAlRayyan berkata...

heheh aku pn suke lisa dgn farid.. kiut miut jer dorang tue..

best x karate kid>?? aku pn nk tgk gakkkk...