Khamis, 24 Jun 2010

Pontianakkkk

nie bukan versi seram punyer.. so, baca jer..

pg nie, bos tarak.. soooo ape aku buat??

aku bukak klinik la wehhhh.. check sugar level dalam darah.. muwahahaha

ekceli bukan aku bukak pn, dh si kak die dok terconggol dlm bilik aku bawak kit tue, aku on la..



nie manual nyer.. besar bapak okeh.. penuh meje aku..



nie la kit nyer.. eh, cakap pasal kit kit nie, dpt kit kat pn best gak.. ngeeee..



nie tuan punyer kit tue.. kak didie..

dia nie peknen.. tp ader diabetis **time peknen jer**.. tue yg dia kene control sugar level dlm darah dia..

sape2 peknen tau la kan menda nie..

ekceli, dia nie nk test kit tue sbb baru dapat semalam.. mangsa dia?? tgk gambar bawah..



haaaa... aku la tue!!!! ~tema mata pd hari ini ialah mata panda~

selamba bek bek jer dia nk test kt aku.. konfiden konfiden jer aku nk sedekah darah dkt dia..

dlm brani tk brani tue, bg la gakk.. nampak macho sket padahal aku dh telolong lolong di situ..

aku dgn jarum jarum nie ader elergi sket..



yer anak anak.. mula mula kite hulur jari yg kite rase nk jadikan mangsa.. pastu lap lap sket ngan kapas sejuk tue.. auwww dingin gitu..



dh luhur tue, ko baca bismillah banyak banyak.. pastu redi ajer jarum tue nk cucuk jari ko.. pastu ko nk meraung ke, ko nk telalak telolong ke, ko punyer pasal..

mcm aku, aku jerit manja manja jer.. awuuu.. ai kan manje..

time nk cucuk tue, blh plk si didie nie EH, MCM MANE NK KUARKAN JARUM NIE..

pengsannnn hakuuu...



ader yg feel feel nk pengsan tgk darah aku nie?? nie bukti aku bukan keturunan mahsuri.. :P

result dia??


Error 2 ---> means ader la yg tk betol kt mesin tue..tk kiteorg salah pasang or mesin tue jahanam..

tp aku rase kiteorg salah pasang kot..

JOM TRY LAGIK SKALI LA KAKYONG..

tk payah.. skang jgk gie pack barang barang kak die, gie balik balik tpt sendiri.. dh dh.. besar cita cita nk buat lagik skali nampakkkkk...

sorry la nk sedekah lagik darah aku.. kang kering kang..

dasar pontianak!!

chiow!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hehehehe...mintk ampun cik ponti.. pasni dh pandai guna, br la kte wat check skali lg k... jgnla takut.bkn byk sgt pun darahnyer...

ita cutevirus berkata...

eerrkkk...
camne ni yong?? sedekah sket pon takut ke?? camne la nak jadik penderma darah kat PDN???

KasihKuAlRayyan berkata...

aku bab derma derma darah nie lain macam sket.. mcm seram sejukkk ajer.. tp aku pernah okeh derma darah time kt poly dulu.. perghhh..