Rabu, 23 Jun 2010

Macam Tau Tau Jer Tawwww You Nie Kjeldsens!!

Kjeldsens.. penah dgr tak brand nie??

kl anda seorang yg fanatik terhadap barang makan seperti aku **haishh** mst tau..

nie brand butter cookies.. femesss wooo nie dl.. rege pn dl time aku kecik kecik mcm nk beli gelang emas seutas..

nk beli mahal.. mak pak tk brape nk kaya plk mcm skang.. so, mak nie jeling sipi sipi ajer la bila lalu tpt biskot.. sayuuuu jerk okehhh.. sbb confirm kl mintak mst tk dapat sbb mahal..

isk isk iskkkkkkk..

al-maklum la.. dia ajer brand yg ader butter cookies.. then baru la wujud yg lain lain seperti yg terdapat di pasaran sekarang..

kl dpt beli pn, curik curik masuk dlm troli.. tau tau time nk bayar, selow2 hulur suruh apak bayar..

dia mst bayar punyer.. tkkan nk suruh anak letak balik kott.. tk macho la weiii.. hahaha yer anak anak.. taktik kotor nie jgn praktikkan selalu.. kang ader makan penampar sulung apak ko nnt..

sekali sekala suda...

tp dia packing kan dlm tin bulat tue.. aku nie selalu berkira kira nk beli biskot nie.. nk nk skang sbb tggl berdua ajer dgn herman..

dl time aku menumpang kasih dkt rumah makpak dl, ader gak jerung jerung yg nk tolong habiskan kl aku beli.. nie tk, aku hadap herman, herman hadap aku.. tue dua tue ajer la umat nyer..

so mmg berkira kira nk beli takot smp 5 tahun pn tk habis habis kang biskot tue.. pecaya la ckp aku.. kt rumah tue ader tong biskot tiger.. aku rase dh nk masuk setahun tong tue parking dkt sebelah kontena air masak aku tue..

isi dlm tk gak surut surut.. tue la.. edisi tamak name nyer.. nampak org amik tong, ouhhhh tk nak kalah.. kite amik tong punyer jgk.. skali amik ko.. terkincit nk ngabiskan nyer..

selalu la berharap ader la edisi kotakkk... sekali semalam aku gie guardian, tgk tgk.. jeng jeng jeng...



jap.. jap eh.. aku kasik nampak sket..


kotak punyer wehhhhh!!! yahhhuuuu..

jumper kt guardian plk tue.. nk tekeluar nak mata aku tgk kakak tue pegang time nk bayar.. perghhhh siap cakap kt org belakang.. JAP EH, AI NK AMIK BARANG KT SITUUUU JER.. JAP EH..

sekarang suke hati aku..

eh, panjang plk N3 biskot aku nie..

chiow!

p/s : nk bukak ke tk?? nk bukak ke tak?? nk bukak ke tak??

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sila la bukak kotak biskut itew... tetibe bdk di dlm perot ini mcm t'ign je nk rs hihihih

ita cutevirus berkata...

huhuhu.. aku po0n suke taw... mabeles...

MY HEART berkata...

bukak yong... pehtu ko lanting kat aku soploh ketol...

NUR AIN ZULAIKHA berkata...

saye pon suke biskut tu jugak..
kak yong lau xbis meh anta kat presint9..
kat umah ni ade 4 org jerung..
hahaha!!
=p

KasihKuAlRayyan berkata...

bebs : nampak tk 'tanpa nama' tue?? mtk mahap awal2 eh.. biskot tue telah pun selamat dikendurikan dgn 'tanpa nama' tersebut..

lanting ke, anto ke, sume tak dapat.. dh sadaqallahulazim dh.. muwahahaha..

xoxo