Selasa, 22 Jun 2010

Me Tis Morning - Syria Style!!!

well peeps!!

ape kabar pg nie?? sehat semua nyer??


mst korang penah dgr pasal tudung syria kan?? femes nie tudung jenis nie skang..


dia ader 2 type, satu yg anak dia attached ngan tudung.. satu tue, anak dia asing asing dgn tudung..

aku ader selai sebenar nyer.. yg jenis anak ngan tudung asing asing.. yg tudung dia tue, ko sekop aje bile dh pakai anak..

jap eh aku letak gambar.. tp series, kl korang nk gelak, aku redho ajer la..

mcm bulan penuh muke ai youuuu..








sebenar nyer, aku dh lameee dh beli tudung nie.. ade la sebulan kot tp mcm segannnn ajer nk pakai..


i) tk selesa sbb anak dia gerak gerak.. rimas mak okehhhh...


ii) aku rase muke aku x-tra bulat la pulak.. aihhh bila la muke ai nk runcing balik nieh.. haihhh...


tp sbb aku gedik nk pakai baju kurung seperti gambar di atas, nekad jgk la pakai sbb tudung nie ajer yg matching dgn baju tue..


okeh, dl baju tue aku tk suke pakai sbb mcm besar gedabak ajer bila pakai.. selebet ajer telondeh sane sini.. ghupe mcm pinjam baju org okehhh..


tp skang, eh, mcm elokkkkk aje teletak... apakahhhhhh????? tidakkkkkk **lap air mata**


amcam??? okeh tk aku pakai tudung nie??


1st time pakai, aku tanyer herman, cantik ke dak, pakcik tue tk terkomen dia seribu bahasa.. senyum sinis sinis jer.. aku smash kang!


baik blah cepat cepat sebelum aku emosi dpn dia.. i get the message okehhh :P


kl nk tau, dari ubun ubun aku tue, bawak ke bahu, ader 5 jarum peniti nk bagi anak dia tk gerak gerak..


pengsan la aku kang teraba raba kepala sendiri nk membukak nyer kang..


ok la bebs.. aku nk gie jamban tarik anak tudung jap.. kot kl rimas kang, aku tarik kuar ajer anak tudung dia, ganti ngan remos aku jer kang..


dh, chiow!

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

huhuhuhu...
serius yong... tak sesuai beb... truly from my heart..

KasihKuAlRayyan berkata...

hahaha..