Isnin, 28 Februari 2011

Apam Mekar Again




RM30 for 70 pcs

APAM MEKAR order from my BFF Puan Nor Shireen Nordin aka COMOT..

tengs.. glad to hear yg family members dia semua suke.. siap tk cukup lagi :)

chiow..

4 ulasan:

sHiReEn berkata...

yer yong... gelojoh tul depa makan.. hehehee... aku nak makan lagi.. tgk dalam kotak tinggal 2 biji jer lagi.. cepat2 aku makan sblm anak aku nampak.. hahahaha.. keji tul mak mcm ni...

Mira Marlena berkata...

Hish yong...tampal la resepi!Nak gak cuba masak apam nih..dulu aku ada buat tapi tak mekar la...apa secret nye ek?Yang ni pakai yis ke ragi?

Mira Marlena berkata...

My kids are ok alhamdulillah.Dah masuk level 2 and 3 and i have another baby boy..Ashraf nama dia.
My life sekarang ni busy sangat!Handling 3 kids are not easy.
Dulu aku ada account facebook bagai tapi lepas kena hack aku dah malas.Habis gambar aku letak as private telah diceroboh.And further more i've been stalked.
And after my 3rd baby was born...aku pun jadi tambah busy..
Dan juga mcm2 perkara tak besh jadi sepanjang 2-3 tahun ni...

KasihKuAlRayyan berkata...

beb, nnt insyaAllah aku tampal resepi eh.. :)

wahhh gud to hear la yg ur kiddos semua ok.. plus another baby boy..

i think its never too late to congratulate u on our new baby boy..

FB acc kene hacked?? OMG.. siap kene stalked lagik.. seram okeh..

neway, tk pe.. kite keep in touch thru blog pn okeh wat.. create one la beb like mine.. blh share2 citer :)