Rabu, 7 April 2010

Ape Orang Sakit Gigi Buat???

mst korang menyampah kan.. sikit sikit sakit gigi.. sikit sikit sakit gigi..

dulik.. suke aku la nk taruk menda pn dlm blog aku..

sempena aku mendapat oven dari herman, dan sebelum aku di smash oleh pakcik tue dgn ungkapan tajam menikam HAIII.. BILE LA AGAK NYER NK GUNE OVEN TUE.. atau OVEN TUE BUAT PERHIASAN AJE KE??, adalah afdal kl aku buat something nk kasik sealed mulut dia..

jom tgk ape aku buat..



ok dh setat proses..



iklan jap.. utk menunjukkan betapa aku serius dlm arena bakar membakar nie, aku sanggup gie memborong barang dkt kedai kek YUMMIE dkt bandar baru bangi.. tp mcm mahal sket ajer dkt situ berbanding dkt BAKE WITH YEN (puchong)..



ok anak anak.. taruk dlm cup yer.. taruk tue taruk half ajer.. so, nnt dia naik gebu menggelembung elok ajer.. fuhhhhh.. mtk2 menjadi..



wallah beb wallah.. rase pn sedang sedang elok ajer.. nie aku lupe nk taruk choc chips..



siap!! aku igt nk taruk choc topping kt atas tue tp cup dia tk sesuai la.. sbb aku gune cup kecik tue ajer.. nnt nnt la gie beli cup yg besar sket.. blh main hias hias..



skang jgn banyak cakap, makan.. nasib words yg keluar SEDAP..



sumpah aku tatau dia ader skill nie.. sambil makan boleh tdo.. lalalalalalalalala..

ok la..

chiow..

6 ulasan:

NUR AIN ZULAIKHA berkata...

tu bukan tido la..
tu die menikmati..
kak nak resipi bley??
meleleh airliur acik ha..
dugaan tul lau bab2 coklat ni..

KasihKuAlRayyan berkata...

huk aloh yang.. resepi akak tinggal dkt rumah.. inys esok akak buat N3 pasal cup cakes nie eh.. senang ajer.. acc sgt okehhh...

tggg...

whizatie berkata...

yong, dulu masa kat salak tinggi pun hubby kw li kan oven...tapi tak pernah guna pun..smpai ler datang bangkok nih dpt kondo yg fully furnished..so guna oven yg dah disediakan jerk..oven yg bawak dari msia tue still dlm kotak...hehehehehe...

sHiReEn berkata...

shireen jgn baca blog yong pasni tau.. pasni yong nak buat n3 resepi cupcakes cekelet ni.. jgn baca errrkk.... ingat diet shireen... ingat.. sedap lagi minuman diet shireen yg perisa coklat tu.. lagi sedap dari cupcakes tu kann.. yeeahhh... motivasi diri sendiri.. baguih.. baguih...

** tak sedap arrr cupcakes ko tu yonggg.. tak sedap...

babyluv_ayang berkata...

dimanakah oven k.fara...luper ler letak mana...sama jerk design mcm yong nyer....hehehehh...

KasihKuAlRayyan berkata...

kw : yong tk blh perap oven tue.. nnt blh bawak sakit jiwa kene perli ngan herman..

comot : ko bayangkan kek tue moist.. kunyah kunyah pastu tergeget choc chip.. aduhhh sedap nyerrrr... nk nk letak choc ganache plk atas dia.. perggghhhhh...

k. fara : pergh terer la.. smp boleh lupe tue letak oven kt mane.. hahahahah..