Rabu, 14 April 2010

What Colour Are U???

ok peeps, ini N3 aku cil0k dari blog kawan aku..

kak ita, aku amek eh.. :)

info : kawan aku nie baru balik dari kursus and penceramah kursus kate, favie colour blh tentukan personaliti seseorang..

lets jom tgk ape warna kegemaran korang..

kuning
ceria, was² (lambat membuat keputusan), bersangka baik & banyak tanye


hijau
pendaiam, tenang, suka bekerja bersendirian, tidak banyak karenah, pediam low profile, memendam perasaan


biru
romantik, pengasih, setia, mudah mesra, tak disiplin, mementingkan persahabatan, orang lain akan ambil kesempatan, ambil masa lama membuat keputusan


merah
berani, agresif, tegas, cepat hilang sabar, suke menarik perhatian, serius, perancang, hamba abdi kepada kerja sahaja, takutkan kegagalan


hitam
ikut peraturan, skema, cerewet, terlalu teliti, SOP, prosedur, pekeliling

putih
kemas, pembersih, penyudah kerja, tabah, sabar


so geng, what colour are u??? mine is RED.. berani, agresif, tegas, cepat hilang sabar, suke menarik perhatian, serius, perancang, hamba abdi kepada kerja sahaja, takutkan kegagalan..

fakta dia tue byk yg betol.. :)

aku nie berani ke eh?? aku rase aku nie mcm outspoken terlebey yg menampakkan aku mcm berani.. agresif tue, aku rase yer kot.. ade sesape blh confirmkan???

tegas?? tk la sgt.. memula aku kate tk blh.. tp kl ko setat nangis ajer kang, mula la aku gelabah terus bolehhhhhhhh je.. shit!

haaaaa.. yg cepat ilang sabar nie mmg la confirm cop sign betol.. aku mmg cepat temper sket.. so, jgn buat aku ilang sabar sbb dia dtg sekali dgn pakej kemarahan + tong gas pn blh terbang! awas gerak langkah mu wo wo!!

menarik perhatian nie aku no komennn.. kang kate ye kang, korang kate aku perasan.. padahal kl ko letak pamela anderson sebelah aku, confirm confirm org pandang aku lebey.. ellleeehhh pamela anderson.. pe adeeeeee???

huh!! aku serius???? chehs!

perancang <-- nie betol.. tersangat la betol.. aku suke rancang ape aku nk buat, mane aku nk pegi, jalan mane aku nk ikot.. baju mane aku nk pakai, kasut mane aku nk sarung.. aku tersusun org nyer.. :) bkn stakat plan ajer.. even botol kicap kt rumah aku pn aku susun ikot tinggi rendah.. tue blm tgk lagik btol shampoo dlm jamban aku.. eh, ade kene mengena ke dgn point nie?? eh.. eh..

hamba abdi kepada kerja.. nie ape punyer point daaaa.. ouh.. aura nie aku dh lame pass dkt herman.. tk kose aku nk jadi hamba abdi.. biar dia ajer.. dia kan nk jadi KSU.. aku nk jadi DATIN jer.. aminnnnnnn...

tue sbb aku tk meniaga takot perniagaan aku mengalami kegagalan seterusnya mengalami kebankraban lantas tidak dapat membeli kasut berduyun duyun kasut keluaran terbaru di pasaran.. ~~tiba tiba~~

korang ape warna??

chiow!




4 ulasan:

ita cutevirus berkata...

boleh tak kalo aku cakap aku kaler itam???
huhuhuhuuhuh....

p/s: kalo aku tak izinkan, ko pon da amek kan?? so, aku redha je la... hikhikhik... **wink wink**

KasihKuAlRayyan berkata...

alahmak kak ita.. ko marah ke aku amik nie.. jgn la marah eh.. aku telupe nk tanye dl..

my mistake :(

Tanpa Nama berkata...

kena berani dengan kegagalan. keluar dari zon selesa. baru tahu kebolehan diri sebenar.masa muda banyak tenaga dan panjang akal.kegagalan boleh memberi kejayaan kelak!

cik gObu berkata...

kak yong

mtk kebenaran nk copy eh