Khamis, 20 November 2008

Baru btl N3 nyer.. It's Gotta Stop...

PPPRRRRIIIIITTTTT!!!! Stop!!! Stop!!! Stop!!! tk bleh jadi nie.. tgh bwk2 kete time blk td, terpikir jgk aku.. smp bile aku nk pakai prinsip hampeh ciptaan aku yg satu nie?? 'DUIT TK BLH SIMPAN LELAME.. BASI'.. aku pn tatau knape slame nie aku blh pegang teguh prinsip tue.. gile ah... cukup bln belen dlm acc mst zero.. paling terer aku penah biaukan dlm acc is lebey kurang RM150.00 tk silap aku.. tue mst kes aku terlupe la tue aku ader duit lg dlm acc..

aku nie bukan aper.. aku nie ader penyakit gian soping yg memerlukan aku berbelanja every day.. kl tk, runsing kpala otak aku.. aku jgk ader satu minat yg mmg tk blh dihakis2 lagi yg mane aku pupuk sejak dari kecik iaitu minat terhadap BEG dan TASHOT.. nmpk dua menatang nie, kl ader yg berkenan, mmg ranap uwang aku.. lelagi kt TASHOT.. kt dlm kete, kt dlm bilik, kt opis, dlm kete hubby, dlm rak kasot, kompen ader la kasot aku.. smp hubby pn dok perli2.. kate nyer nnt kene bayau zakat kasot.. amboi sayang.. sarcastic la tue...


nie yg aku still pakai lgi.. dok tukar2 ikot keadaan.. tk masok yg dlm kotak lagi nie..

so, lps nie aku azam berazam nk menyimpan.. tk dpt banyak, sket pn jd la.. ye dak??? janji time injured ado duit.. tk payah nk pinjam2 kt orang.. dulu aku ader tabung buluh tue.. senang sket.. skali masok kompen tk bleh korek punyer.. skali aku pecahkan tabung tue ader la dpt dlm RM80.00.. lepas la nk mkn McD.. aku igt lps kenduri kawin nk setat.. skang tk blh lagik.. mmg cokop2 mkn.. mane nk tuang minyak lg, mane nk bayar blanje brg2 kenduri lagik, mane nk blanje mkn aku lagi.. tol lagik.. so, mmg kompon la hasrat murni aku nie akan terlaksana lepas kenduri tawen.. tue pun aku ader satu hasrat terpendam terendam.. aku nk crocs.. hahahaha.. nk beli utk aku satu, hubby satu...



i just love red..


warna brown utk hubby pn cntik gaks...

dh dpt kalo, baru tenang aku nk menyimpan... hahahahah... see yah!!!

5 ulasan:

ARWEEN berkata...

hahahaha
giler arrr akak kaki shopping yer

saya beg setahun sekali jerk

prinsip pakai smp rosak
baru tukar
hehehehe

raihanna berkata...

gle ah kakyong..
briefcase mane...xde lam gambo pongg

jesnita_ns berkata...

tak sangka arr yong..ko teror..caiya arr..aku pn takde beg sebyk ko..beg keje aku..selagi tak jahanam..tak akan ku tukar..dh 2 thn tau aku guna..still elok lg..klau jln2..ada le beg slang aku tu 1..aku tak suka arr beg² tgn ni sgt..cam rimas jerk..tp takpe..aku pn nk buat azam cam ko arr..azam nk suka pakai hand bag..bleh gitu..

mamaputeri berkata...

yong,
kite ade penyakit yg same...nanti bile aku free giler2 aku buat entry cam ko ok..kasi gegar blog aku..miahaha...

crocs pun dlm perancangan aku jugak beb..cayalah..

KasihKuAlRayyan berkata...

arween : herm.. blh pakai tue prinsip awak tue.. nnt pinjam ek.. dh koyak rabak henbeg baru beli bawu.. btol..btol...

rai : briefcase tue x blh msok dlm ini blog.. tkot owang curi.. bahaye.. mcm2 ado wooo dlm itew briefcase.. hari nie 1, 2, 3 ngan sape???

apai : tanamkan azam tersebut.. tp risiko nyer, tk menabung la ko... cost a lot of money babe... pergh..

icam : aku mmg suke crocs... nmpk comfort.. blm pakai lg tue.. compom comfort la..