Rabu, 12 November 2008

Nak Makan Kasot Aku???

nie cerita seorang jantan yg aku kire sgt kurang ajor.. aku pggl dia jantan sbb org lelaki tk akan berperangai mcm tue.. aku faham, adat org baru kawin mmg kene kacau.. aku tk kesah.. slagi blh bawak gelak, aku gelak.. tp kl dh ko ckp kuat2 dpn org ramai smbil pertikaikan cara aku berjalan, ape hal nyer bongok!! aku rs dari zaman anak dara smp bergelar isteri org, cara jalan aku same.. tk la aku jln guna pala lutot ke, terkangkang ker, berjengket2 ke.. tk tau la kl bini dia sblm nie jln guna tapak kaki skang kawin guna lutot pulak.. tk pun mengangkang bagai nk rak.. tue yg dia asik nengok cara aku jln kot.. nk compare ngan bini dia.. sori dude.. cara aku berjalan anggun lagi.. boleh hubby aku bangga lagi.. laen la bini ko..

so, tadi, aku sudah offer dia makan kasot aku.. aku kte kl teringin, meh sini aku bagi mkn kasut primavera aku.. bukan murah2 punyer kasot aku nk bg dia mkn okey.. pastu dok dering2 tgk cara aku jalan.. bile aku nanye aper kene mengena cara aku jln ngan dia smp dia bz body sgt tue, tk jawab pulak.. dok sengih2 mcm kerang busuk.. mmg padan sgt la dgn muke ko yg hodoh tue.. dh la muke hodoh, perangai pulak burok.. aku sian nengok bini ko yg ader laki mcm ko.. tk reti nk hormat perempuan @ wife org.. sian.. sian... so, lps nie jgn harap aku nk jaga patah perkataan aku dgn ko.. mimpi la.. slagi aku blh bahasa kan, aku bahasa kan..

herm.. jantan.. jantan...

3 ulasan:

jesnita_ns berkata...

go go yong..jantan cenggitu mmg harus dibahasakan..kwang asam

cik_ah82 berkata...

eh? tol ke kak yong?kite yang baru pas kawen jalan semakin anggun?hehe..kelassss gitu nyah...laser kan je si lahar tu..org pun penah kena gak..lahabau punya mulut, nk je org sula dia punya ju**r!huhuu...(oppsss, terlebey sudah..)

KasihKuAlRayyan berkata...

ntah nyer mamat tue.. kite jln menten jer.. ntah ape yg sibuk sgt nk ditengok cara kte jln ntah.. bodo...