Isnin, 24 November 2008

isk.. isk.. isk.. buwek!!!

uwawawawawawa... tk suke.. tk suke.. tk suke.. mencik.. mencik.. tp kene buat jugak.. tk suke...

korang rase2, blh tk korang tuju rumah aku without peta?? boleh la.. boleh la.. pening aku nk melukis peta.. walaupun aku tiru kawan aku punyer, but still, aku kne lukis coz kawasan umah dia different ngan kawasan umah aku.. hellloooo... FYI, aku tk berkenan bab lukih2 nie sbb aku nie tgn batu... tk kreatif.. stakat conteng2 tue setendet la.. eh, ader ke perumpamaan tgn batu?? blasah jer la.. mintak maaf yer en karam kerna mencemarkan perumpamaan (efek angkat2 tgn).. :P

so, lukis punyer lukis, jd la jgk.. kl aku jd org lain, smp jer ke rumah aku.. tk tau la korang.. hehehehe.. sesat kalo, nasib la... alah.. tk pe.. nnt taruk jgk yg signboard name aku ngan herman.. ikot jer la menatang tue... ye dak... ape susah...

skang, peta dh siap.. but the big question nyer, aku nk tempah kat mane nieh??? skang aku ader 2 option.. satu dkt bandar puteri puchong n satu dkt kampung jawa, kelang.. yg kt bandar puteri tue, aku tgk thru website.. kanda dinda tajuk kedai dia.. herm.. blh tahan kad2 dia.. murah pun yer jgk.. kt kampung jawa tue, member aku yg bagitau.. kate nyer blh dpt murah gile kt situ.. serendah 25 sen... gile ah.. tp nengok jgk mcm mane kualiti kad dia.. kl kertas kad mcm kertas A4, serupe aku rembat kertas A4 opis pastu aku print.. blh tahan jgk aku nie menyalahgunakan rete kerajaan.. ches!!! dilemma... dilemma... aku nengok dl yg kt kampung jawa tue.. ok kalo, aku amik situ jer la.. tp nk msk area kelang tue.. argh.. jem.. jem.. jem... garuk kepala.. garuk kepala...


di awal pembikinan... Lukis peta punyer pasal, bersepah tempat aku...






setelah bertungkus lumus, siap jgk.. terer jgk aku...


kesian pemadam aku menerima natijah nyer.. dari satu, patah jadi dua.. zaid.. aku nk pemadam baru...


shiow... nk ge lunch..


2 ulasan:

jesnita_ns berkata...

yong..tak yah susah² lukis peta..takpe insyallah aku tak sesat gi umah ko tu..setakat lorong tilan tu aku tau arr..(ish..berlagak nye aku)..kwang kwang kwang..

KasihKuAlRayyan berkata...

ish.. belagak nyer ko nie.. hahahah