Rabu, 5 November 2008

Dah Ngandung Ke Belum... Adoi la...

herm.. dh setat dh org tanyer2 aku.. nie la adat name nyer.. bile dh kawin, soalan lazim yg orang keliling akan tanye, 'dah ader isi ke belum?'.. jenuh jgk nk menjawab.. so, kat sini aku jawab BELUM LAGIK.. aku kawin pun baru nk msk sebulan esok.. rilek.. tp kalo rezeki tuhan nk kasik, aku n hubby terima jer.. tp buat masa nie, belum rezeki.. kompom sbb aku dh buat pregnancy test dh.. negatif dek non.. satu jalur jer yg timbul.. hehehehe.. aku tau ramai yg tgg aku pregy sbb nk kenekan aku kan.. hahahaha.. yg lepas tue, biarkan berlalu.. hahahah.. tk baik korang ejek2 aku taw.. zero-zero okey.. aper2 pun, bertenang.. ader kalo, aku simpan rahsia sowang2 utk keselamatan lubang telinga aku...

so, kalo ader yg nk bertanya lagik, tanye la pulak bulan depan.. doakan rezeki kami suami isteri supaya cepat2 jadi mummy ngan daddy.. amin ya rabbal alamin..

5 ulasan:

rasidshireen berkata...

Errmm baru ko tau langit tu tinggi ke rendah errkk.... selama ni ko hina kitaorang...tertelan helmet arr.. bagai arr..

haaa pasni.. ko tunggu arrr.. giliran ko akan tiba...ko nak lari kemana yong???? akan ku balas dendam bagi pihak anak² aku tau...hikssss

KasihKuAlRayyan berkata...

alah.. rilek ar comot.. yer la.. yer la.. aku mtk ampun la.. tk ejek lagi.. ko ngandung la byk mane ko nk pun.. hahahah

fara mustapha berkata...

alah, relax lah, yong....rezeki tu akan sampai gak....enjoy ler time uols berdua ni...bukan aper nak kelam kelibut sgt...ignore ajer apa org nak ckp...

cik_ah82 berkata...

wah, org yg dh kawen 5 bulan ni relax je kak yong..hehe..
berani dorang tnya kat org soklan maut tu..hehe..
eh, nk tanya, alrayyan kak yong?ada maksud pe pe ke?

KasihKuAlRayyan berkata...

alrayyan tue tk silap kak yong name pintu syurga.. minat sgt kt name tue.. so, kasihkualrayyan tue kire maksudnye kasihku hingga ke pintu syurga.. masok tk tau lagik... heheheha...