Khamis, 6 November 2008

Boring tahap cipan...

Kenapa la aku boring tahap dewata ke-8 nih... keje sume dh hbs buat.. claim bos dh settle.. herm.. garuk kepala.. garuk kepala.. lagi 45 min baru blh balik.. sangap.. balik cpt pun tk de menda nk buat.. kl hubby aku ader, blh diajak berpeleseran kt OU ke, MV ke, ikea ke.. tk pun blh ajak gie McD pun nyaman.. nie nk berpeleseran sowang2 tk syiok la.. uwawawaawa.. aku pun dh lame tk gie tgk movie nie.. setat dari bln 8 hari tue.. herm.. ajak hubby tgk movie w/end nie pun ok gaks kan.. tue pun kalo dia balik, tk ade hal.. slalu kl dia balik, ader jer hal nyer.. buwek...

4 ulasan:

ARWEEN berkata...

salam
saya add url blog akak dblog saya yer :D

cik_ah82 berkata...

kak yong, org add kan blog kak yong dalam blog org ek, ada bol?hehe..

KasihKuAlRayyan berkata...

boleh.. silakan... sarah punyer blog aper ek??

cik_ah82 berkata...

kak yong click je kat cik_ah82 tu..
tak pon taip roddypoody.blogspot.com.hehe