Jumaat, 7 Ogos 2009

Dah Setat Daaaaaah...

aku jeling aje aku dh tau dh amenda menatang dlm paper bag kt bawah nie.. (-_-') haih..

ya puan2 cik adik cik kak... jeling gambar bawah.. pasti korang ngertik!!

berikut adalah gambar SAMPLE kuih raya yer.. font besar tue just sekadar mengingatkan diri aku sendiri... "SAMPLE TK BOLEH MAKAN ORG NK TGK.."



ntah bile kurun tk aku agreed nk jadi ejen kakak nie ntah.. tup2 dia anto ajer kt aku.. ops.. mak pakai terjah aje.. tokey kuih nie staff sumber manusia dkt jalan dato' onn nunnnn jawoh di sana (aku dkt Petaling)... tgk yer adik2.. betapa jarak tidak membataskan usaha..



org dh anto, takkan aku nk buang pulak.. nasib tk sampai sample kerepek bagai kt aku.. kl tak, aku dh sila panggung dkt Jalan Tar jual kerepek..



eh... kl aku makan ajer tak distribute kt orang opis aci tak???



nk tau biskot mane yg paling champion??



choc chip.. mmg meresap ke sanubari kl makan.. i tell you!!! aku dh 8 tawon berturut2 beli biskot nie.. never failed okey.. kl ader crown sape beli paling setia, confirm2 crown tue akak yg punyer!

tp, very year jgk la.. beli 3 balang (150 pcs), yg tggl utk raye, suku balang ajer... yg belen dh kene rembat time buke pose.. kl korang jadi aku, bengkak tk hati jiwa raga??? aku tk sgt la sbb aku pn bersekongkol same.. so, tiada timbul isu ketidakpuasan hati di sini yer..

mlm nie aku nk hurung sample2 nie bawak balik.. nk buat mesy pembelian kuih raya dgn herman atas katil.. (harus katil terlibat sama) yer.. coba korang menerap ats katil smbl pilih2 kuih raya.. hasil, memuaskan!! awuuuu...

aku nk letak jap sample2 nie kt luar cpt2.. bukan ape, takot aku hilang kawalan nnt.. ape korang igt aku tk bernapsu tgk beskot2 nie???

chiow..

3 ulasan:

whizatie berkata...

yong,

i know who's e seller...i pun dpt crown jugak tau....thn nih x dpt ler mkn kueh samperit dgn sarang semut dia yg every year akak ko order tau!

Hazlina berkata...

thn ni dah dok dgn mentua nk kena bli kuih raya utk dia x ek? hahahha thn nih nk berjimat.. wakakka

dh belanja utk baby pokai uu.. ko lom ada anak simpan duit tuh sket brg baby mahal wwooooo...

stroller jek bole sentap mata tgk jantung ko apalgi..

KasihKuAlRayyan berkata...

hahaha.. aku nasib tk ader mertue.. tp bagi la gak dkt kakak ipar yg aku ddk skang..

mmg woooo barang baby mahal.. beli utk anak buah jua dh dasat kuar peluh.. basah ketiak paksu maksu eh!!