Selasa, 4 Ogos 2009

Tarikh Penting...

harus diingat yer... jgn buat2 luper.. tk suke okeh..


pg tadi, otw gie opis, dgr hotfm.. topik ini hari pasal lupe tarikh2 penting nie la...


lelaki selalu lupe... btol tak??? tk peka pn mcm ya..


so, text to herman... "awak ingat tk kite nikah bile?"


okay.. its 6 OKTOBER 2008.. sile igt yer en. herman (perhatikan font besar ya rabbi dn berwarna merah..)


it takes a while for him to answer.. maybe dia tk perasan kot coz pagi nie dia kene gie tgk site.. plus, herman nie bukan jenis check hp dia.. pagi aku bg sms, petaaaaaang karang baru dia jawab.. smp aku pn lupe ape yg aku tanyer..


just now baru dia replied dgn bongkak nyer.. cis ko!! kite nikah 6 oktober lah itu pun tak ingat ke?.. ko memaaaannnngggg nk kene kan!!!!


dia mmg suke cari pasal ngan aku... mentang2 igt.. berlagak btol.. nyampes.. cube kl tk igt, senyum kambing gurun okey...


sakit jiwa... chiow...

4 ulasan:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

salam kenal.. :)

tu la kan si suami ni kekadang bknnye ingt tarikh2 penting2 ni...
cam b sy...kalo x wat reminder dlm phne die,sure lupa..sume hal nak isi dlm reminder..kalo la ilang phne dia tu,hbs la sume2 reminder die tu...

sy jd folower ye..

KasihKuAlRayyan berkata...

salam kenal..

btol tue.. akak sokong awak dik oi.. sume nk kene reminder..

alloh.. dh dorang nie jenis tk peka.. nk buat mcm mane yer dak..

byk2 sabbooooooooorrr aje la kite nie ek...

follow me!!!

arnirina berkata...

saje2 buat lupe kot..

KasihKuAlRayyan berkata...

ha'ah ek.. trick dorang safe bajet tk payah beli hadiah.. sorry la.. tuntut.. jgn tk tuntut....