Jumaat, 7 Ogos 2009

Rimas Ke Idak Kalau..

dari time setat korang nk masuk jamban sampai udah setel urusan peribadi, omak ko dok terlolong2??? rimas ke idak?? jawapan aku... blh tahan rimas ler..

bile aku check-it-out ape kene nyer omak aku terlolong2 mcm nampak hantu jembalang, rupe nyer semua angkara..

"


"

"

"

"

"

"
''

"

"

"

"

"

yer!! yang seekor ini.. aku debik bontoto ko kang!!!

omak aku nak ngemas, nk ler pakai pastik itam tue.. mak aku kalih dia, dia port balik, mak aku kalih dia, dia port balik.. kl mak aku suruh aku yg kalih kang, aku kalih teruuuussss gie pasar malam.. nak???? ouh.. tp mak tak rela nyah.. nnt sape nk geget kaki mak nie??? sape nk cakar beg tarik akademi fantasia mak tue?? sape nk bedal cheedar cis mak??? sape nk kacau mak sedut air vitagen dgn tgn2 kontot dia tue??

nasib aku sayang.. kl dak, dh lame aku jadi supplier dkt tokey cine.. kl ikot timbang kati nie, melayang jgk la duit tokey tue barang 50, 60 henget..

udah, aku nk gie setenby dkt LG opis nie.. herman nk dtg dah.. chiow!!

1 ulasan:

arnirina berkata...

owwhh..kucing kesayangan punya hal xpe la...