Selasa, 6 Julai 2010

Kak Ita, Nah!! Ini Bukti Nyer.. :P

hi uols..

igt tk N3 aku yg pasal kari tue?? jenuh aku tertonggeng tonggeng nk dpt the best shoot, sekali time nk d/load, memory card tarak..

habis camne?? tonggang tonggeng yg td tue hanya lah sia sia belaka..

dn disebabkan tadak gambar, kawan aku, azyta tk percaya wohhhh aku masak kari.. hahah noti okeh ko kak ita..

eventho dia gurau gurau ajer, ai ttp nk tunjukkan bukti tis time.. kali ini, sblm snapp snapp, awal awal dh check kamera ader insert ke dak mmry card.. ada!!!!

kak ita, hamikkkkkkkk gambar2 kari nie.. ader beberapa siri masakan kari yg aku buat **dh nmpak mcm kari freak kan**.. wohooo.. padahal dua dish saje tp ttp la nk bangga diri.. **kembang kembang kembang**



nie kari ayam aku kak ita.. kebetulan hr tue tk habis, aku frozen kan.. pg sabtu aku buat roti jala :)





1st time buat roti jala.. jadikkk.. yeahhhh...



jemput makan.. esp kak ita.. wakakak..



nie dinner semalam.. hari tue herman ader tanyer aku blh ke tk buat mee kari aku kate aku tk reti di samping ingin pitam mendengar pertanyaan beliau..

tp sekarang sudah agak terer membuat kari, aku plk tanye dia, AWAK NK MAKAN MEE KARI KE YANG? --> aku rase mcm gile belagak.. maklum la.. dh pandai.. :) ader rase nk lempang aku tk?





the penyeri..



home made bawang goreng.. aku lupe nk beli.. yg kt rumah dh lemau masuk angin sepoi sepoi bahasa.. bluwekkk..



jemput makan.. esp kak ita ~lagik sekali~ bahahah..





lege hati tgk dia di atas ini makan dgn selera.. jap taruk gambar lagik dasat sket..


wakakakaka.. pengsan la aku kl pakcik nie sentap.. :P

okeh la..

chiow bebeh..

3 ulasan:

ita cutevirus berkata...

ahahhahaha...
waaaahhh!!!! tercabar gak ko ye...
aku nak cabar ko lagi skali...
ko wat mee kari & roti jala... pastu anta kat umah aku...
haa!!!!! sile buat!!!

KasihKuAlRayyan berkata...

hahahah tue amik kesempatan wehhhhh... hahahahah..

Sidratul Muntaha berkata...

menyinggah hinggap dari blog ita.
salma kenal sikit - sikit.
nnti leh tukar idea2 memasak.
sekian!