Ahad, 22 Ogos 2010

Saya Pilih Warna Purple..

hallu uolsss.. ada kenyang??? aku baru lepas setel.. kenyang air.. rase berombak ombak ajer organ dalaman aku nie..

cerita nyer, pg tadi, tgh godak godak dlm peti ais tgk apeeeee yg blh aku masak berbuka nie, nampak plk sira gula melaka belen buat puding roti hr tue..

intai intai kabinet stok brg makan, tgk ader sago.. santan kotak pn ade gak.. chantekkkk..


SAGO GULA MELAKA my feveretttt..



sago aku tue warna putih sebenar nyer.. mcm boring kan?? so, aku taruk la pewarna UNGGU bagi meriah sket..

1st time buat macam tk jadi jer.. rase sket ada kurang lgpun time tue aku tk pakai santan.. aku guna krimer.. mmg tk blh blah...

alhamdulillah yg 2nd time nie menjadik.. hoyeh!! hoyeh!!! ~shuffle shuffle~



herman tanya aku AWAK BUAT NASI KERABU KE AWAK?? tue diaaa.. bikin panasssss punyer statement..

lain taun aku belajar buat nasik kerabu.. stakat nie, buat tk minat.. aku minat order ajer.. senang dan mudah!

ape nampak mcm nasik kerabu ke??? ouhhh mebi sbb warna UNGGU dia kot.. hahah



taruk ice cube sket.. baru sejuk dingin ajer..

ok la.. tue jer..

babai..

chiow!

4 ulasan:

eMMe berkata...

GULP! Color purple....hehehehee...me rase pelik...sedap ke yong?

eMMe berkata...

Yong, kasi award kat yong, sila jwp yea...nape lame tak up topik yong? tak sihat ekk...

KasihKuAlRayyan berkata...

dh jawab dh emme.. baru jer :) tk de ape la nk citer lately nie.. life goes on mcm biasa..

tengkiu yer award yg cute tue..

eMMe berkata...

okey, dah reply dah topic award tuu...takpe2, nnt up topik byk2 ek, leh me coment byk2, hehehe...
ingat yong sakit ke..risau gak...